Segmen : Review 8 Yang Terpantas by Cik Misya!

Salam semua. Wow! Manyak 'ong' la!! If uols perasan, my follower telah mencecah seramai 888 orang!! Syukur Alhamdulillah..=) Menurut kepercayaan orang-orang Cina, angka 8 ni bermaksud tuah. (If salah tolong betulkan). So, dengan rasminya saya melancarkan segmen terbaru dan terpantas untuk rakan-rakan blogger saya!! Siapa cepat, dia dapat!;))

Segmen diberi nama : Review : 8 Yang Terpantas by Cik Misya! Sesiapa saja boleh join TAPI... Hanya 8 orang blogger yang terpantas join sahaja akan terpilih untuk di review oleh saya. Sebagai penghargaan untuk 8 orang yang sudi terjah blog tak seberapa saya ni.^^


Syarat-syaratnya.. Dengan pantas...

1. Mesti jadi follower saya! Klik aje Join This Site di ruangan Lovely Fans kat belah kiri blog saya ni okeys..;)
2. Wat satu entri bertajuk "Review : 8 Yang Terpantas by Cik Misya!"
3. Copy banner bulat macam muka saya ni dan tampal pada entri anda.
4. Dah siap? Ok dengan sepantas kilat publish entry tersebut, copy link dan paste kan ke ruangan komen di bawah entri ini.
5. Penyertaan sehingga 8 orang peserta sahaja!! Siapa pantas, dia akan di review oleh saya.^_^ Satu hari satu blog saya akan review. InsyaAllah..



Cik Misya : Tak kuat lari.

Comments

  1. M join http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/review-8-yang-terpantas-by-cik-misya.html

    ReplyDelete
  2. Hi there! Am I the first one? xD

    http://rippling-ripples.blogspot.com/2012/10/review-8-yang-terpantas-dari-cik-misya.html

    By the way, I noticed that you have disabled the right click function on your blog, so the only thing I could do was to drag and drop the banner from your segment onto my blogpost.

    That way, my entry is still legitimate, right? :p

    PS: By the way, Cik Misha... Thank you for posting this up at one in the morning. Being someone who is wide awake and is working during this hour, I seem to be the one who has the advantage here. Hehe.


    Wilson Khor W.H. @ Seymour Nightweaver
    Blog: rippling-ripples.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. cik misya oi...kita nak join kalu masih sempat...

    ReplyDelete
  4. eh lupa tinggalkan link plak

    http://therosputih.blogspot.com/2012/10/review-8-yang-terpantas-by-cik-misya.html

    ReplyDelete
  5. done,,,

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/review-8-yang-terpantas-by-cik-misya.html

    ReplyDelete
  6. ok Aimi.. kakzi dah join dear!
    sila ke link ni ya
    http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2012/10/review-8-yang-terpantas-by-cik-misya.html

    ReplyDelete
  7. Join dengan sepantas kilat nya...:D

    http://bluepinkiey.blogspot.com/2012/10/review-8-yang-terpantas-by-cik-misya.html

    ReplyDelete
  8. ni dia :D http://crazybeed.blogspot.com/2012/10/review-8-yang-terpantas-by-cik-misya.html

    ReplyDelete
  9. Tq sume for joining. Tinggal sorang je lagi!! Huhu

    ReplyDelete
  10. saya join ..
    tak tau sempat ka x (",)
    http://mazliza86.blogspot.com/2012/10/review-8-yang-terpantas-by-cik-misya.html

    ReplyDelete
  11. http://sirambotmaggi.blogspot.com/2012/10/review-8-yang-terpantas-by-cik-misya.html

    ReplyDelete
  12. join!! ->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/httpdiarisedetiklebihfarishablogspotcom.html

    ReplyDelete
  13. Ok dah cukup 8 org. Aik ada extra sorang! huhu akan dipertimbangkan. Ok thanks semua yang join..=)

    ReplyDelete
  14. Ah! I thought I was the first! xD Ahahahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts