expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 4, 2012

Segmen Review Blog by Superkitty

Salam semua.. Em pertama kali menjengah blog milik Erna Ziana Zain ni, oops! Bukan Ziana Zain penyanyi tu ye.. Hehe jangan mara saja gurau2x..;) Ok sambung story, mula-mula terjah blog beliau, saya tertarik dengan header beliau. So cute ok!! Tuannya pun cute.. Sejuk je wajah beliau. Tapi sayang, buat jejaka-jejaka kat luar tu jangan mimpi mahupun berangan untuk bercintan-cintun ngan cik adik manis ni. Huhu.. Dia dah ada boyfren tau! Melihat gambar-gambar dalam blog beliau, memang beliau seorang yang sweet macam wajahnya juga. Selamat berbahagia okeys.. Papepun utamakan cinta kepada Allah s.w.t terlebih dahulu insyaAllah cinta kepada si dia kekal selamanya.. 

Apa lagi, terus scroll down then terpandanglah segmen anjuran blogger kiut-miut neh. Alang-alang dah review blognya (seperti di atas), saya joinla segmen beliau. Uols pun boleh join juga.. Klik SINI atau banner sekiut owner nya neh...



Yang paling penting saya suka blog ni sebab kemas dan tak sakit mata memandang. hehe.. Bcos saya kurang berkenan if blog yang mempunyai terlampau banyak hiasan, berkelap-kelip dan blink-blink yang membuatkan mata cam bernanah! Ngeh. Keep up your good designing of your blog ok! Tulis entry best-best lagi tau! Ngeee...=) 



Cik Misya : Tak lawa tapi manis ada.

3 comments :

Everything's Everythings said... Reply To This Comment

Mcm best je ^^
semoga dapat direview oleh blogger tu :D
gd luck!

Nurul Akmal said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen..

salam kenal..www.siezuka.com.. :)

nur syafiqah said... Reply To This Comment

jemput join segmen ni ^_^

http://notahatipiqa.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmen-blog-review.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...