expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 15, 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Salam.. Mehla join segmen sempoi by Yuliana Wahit ni. Klik SINI or banner cute miut macam tuan punya blog ni. Huhu..


Huhu saya pun suka pink juga!=) Em so far follower saya ada seramai 854 orang. Masih jauh ketinggalan! 


Hopefully after join ni dapatlah tambah follower banyak-banyak lagi. Hehe.. Amin..



Cik Misya : Tak suka orang yang banyak bercakap tapi buatnya tidak.

34 comments :

Yuliana Wahit said... Reply To This Comment

TQ join this segmen.. Ajak kawan-kawan lain utk join sama ye.. dan jgn lupa utk blogwalking blogger lain jugak!..

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

sama la kita...x suka orang banyak cakap tapi buatnya tidak... actions speak louder than words kan???

McNa said... Reply To This Comment

singgah sini
dah follow
http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Yana Aina said... Reply To This Comment

segmen sama ... already follow u ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

aini shahroni said... Reply To This Comment

blogwalking~~

cantik blog akak

http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Aqilah Rezali said... Reply To This Comment

Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
Done follow you. ^^

http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

Aynahusna said... Reply To This Comment

Hai,dari segmen yang sama
Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Emas Putih said... Reply To This Comment

hai sy bw kat sini. dari sgemen sama ^^
http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Fendy said... Reply To This Comment

singgah sini...jom terjah blog fendy

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

~didiey~ said... Reply To This Comment

dah lama follow cnie :)

izzati nadiah said... Reply To This Comment

singgah dan follow
http://a-littlescientist.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

wany♥ said... Reply To This Comment

Datang melawat :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

damiya izara said... Reply To This Comment

melawat ! singgah sini ..
http://tomatomanissedap.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Eraz Fadli said... Reply To This Comment

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nur Atikah said... Reply To This Comment

datang dari segmen yang sama.

http://budaksatulima.blogspot.com/2012/10/segmentambah-follower-banyak-banyak-kak.html

done follow you. follow balik k? tq :)

AshaShahira Smiley said... Reply To This Comment

hai :) dri segmen yg sama :)
done follow u :)
follow me as well

http://glitterteenager.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Call me DayaOwesome said... Reply To This Comment

Hi there :) dari segmen yg sama . done follow you dear . Here , terjah blog saya http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Cik Fatyn said... Reply To This Comment

Dari segmen yg sama. Fatin dah follow. Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>> http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

fardiyah said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama..hehe:)
http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Yanie Andierah said... Reply To This Comment

Dari segmen yang sama and saya dah follow awak :DD Jom follow saya juga. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

eyza fye said... Reply To This Comment

dah follow

http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

ell lina said... Reply To This Comment

hye pretty..cute nye die :p
kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
follow me back?? >,<

http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

CiK MeiNa said... Reply To This Comment

done (:
http://cikmeinasayangs.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saya Disini said... Reply To This Comment

gud luck

http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Sue Lynnda said... Reply To This Comment


done follow!!^-^

folow me back here! dari segmen yg sama!
http://syurgakasih.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nor Salmi said... Reply To This Comment

Singgah dari segmen sama.
Dah follow sini..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Mama Adam said... Reply To This Comment

dr segmen sama,

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

singgah sini lagi :)
jom tambah follower banyak2

Diera Tekikushika said... Reply To This Comment

dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

Isabella Bag House said... Reply To This Comment

Assalamualaikum.

Saya dari segmen yang same
http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saye da folo awk, jemput folo sy balik ea.

Nur Fahz said... Reply To This Comment

Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

Syuee fauzan said... Reply To This Comment

Kak Syira! Dari segmen yg sama! Dah follow akak. Follow me bck ok? http://syueefyoora.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Shuhaida Subri said... Reply To This Comment

Join the tribe ^^
http://shuhaidablog.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

emma michiyo said... Reply To This Comment

jom upkan follower... sy dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis sy :)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said... Reply To This Comment

Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini.

http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...