Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Salam.. Mehla join segmen sempoi by Yuliana Wahit ni. Klik SINI or banner cute miut macam tuan punya blog ni. Huhu..


Huhu saya pun suka pink juga!=) Em so far follower saya ada seramai 854 orang. Masih jauh ketinggalan! 


Hopefully after join ni dapatlah tambah follower banyak-banyak lagi. Hehe.. Amin..



Cik Misya : Tak suka orang yang banyak bercakap tapi buatnya tidak.

Comments

  1. TQ join this segmen.. Ajak kawan-kawan lain utk join sama ye.. dan jgn lupa utk blogwalking blogger lain jugak!..

    ReplyDelete
  2. sama la kita...x suka orang banyak cakap tapi buatnya tidak... actions speak louder than words kan???

    ReplyDelete
  3. singgah sini
    dah follow
    http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  4. segmen sama ... already follow u ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  5. blogwalking~~

    cantik blog akak

    http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  6. Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
    Done follow you. ^^

    http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  7. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  8. hai sy bw kat sini. dari sgemen sama ^^
    http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini...jom terjah blog fendy

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  10. singgah dan follow
    http://a-littlescientist.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  11. Datang melawat :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  12. melawat ! singgah sini ..
    http://tomatomanissedap.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  13. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yang sama.

    http://budaksatulima.blogspot.com/2012/10/segmentambah-follower-banyak-banyak-kak.html

    done follow you. follow balik k? tq :)

    ReplyDelete
  15. hai :) dri segmen yg sama :)
    done follow u :)
    follow me as well

    http://glitterteenager.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  16. Hi there :) dari segmen yg sama . done follow you dear . Here , terjah blog saya http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  17. Dari segmen yg sama. Fatin dah follow. Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>> http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yang sama..hehe:)
    http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  19. Dari segmen yang sama and saya dah follow awak :DD Jom follow saya juga. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  20. dah follow

    http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  21. hye pretty..cute nye die :p
    kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
    follow me back?? >,<

    http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  22. done (:
    http://cikmeinasayangs.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  23. gud luck

    http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete

  24. done follow!!^-^

    folow me back here! dari segmen yg sama!
    http://syurgakasih.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  25. Singgah dari segmen sama.
    Dah follow sini..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  26. dr segmen sama,

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    singgah sini lagi :)
    jom tambah follower banyak2

    ReplyDelete
  27. dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum.

    Saya dari segmen yang same
    http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    Saye da folo awk, jemput folo sy balik ea.

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

    ReplyDelete
  30. Kak Syira! Dari segmen yg sama! Dah follow akak. Follow me bck ok? http://syueefyoora.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  31. Join the tribe ^^
    http://shuhaidablog.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  32. jom upkan follower... sy dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis sy :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  33. Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini.

    http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts