expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 18, 2012

Segmen tingkatkan followers sampai lebam

Salam.. Again! Kena penumbuk lagi sampai lebam.. Huhu.. Before this pernah juga join segmen tumbuk-tumbuk sampai lebam macam ni kat SINI. Now lagi sorang blogger anjurkan segmen labih kurang serupa. Mahu lebam-lebam saya dibuatnya. Hehe. But don't worry.. Segmen ni takde sampai kena belasah-belasah orang. Wat entri je.. Huhu. Nak bertumbuk gak? Klik SINI atau banner okeys..


Berikut adalah print screen followers saya (red box): 898 orang (cantik kan nombor ni? hehe)


Want to tag... Mrs. Eady, Sue-Rya Qistina dan semua yang membaca entri ini!! Huhu.. Jom join okeys..!!

Pesanan penaja:

3 Pemenang yang berjaya meningkatkan
followers sebanyak mungkin akan mendapat hadiah misteri :)
dan 10 orang bertuah akan dimasukan dalam bloglist blog xiao :)

Penyertaan ni akan terbatal jika kurang daripada 30 orang join !

Tarikh tutup
30/11/2012 okay
kalau ada halangan maybe akan dituka tarikhnnya



Minat jadi model? Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html


Cik Misya :  Pernah bagi penampar kat someone.

3 comments :

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

hihihi..thanks sudi tag saya sis. ^_^
tapi kan, blog yg awk tag tu blog rasmi saya. hehehehe

utk personal blog www.suriaqistina.blogspot.com
insyaAllah if saya berkesempatan, saya join k :)

♥ DygAzizah ♥ said... Reply To This Comment

anda diTAG! sy dtg follow and join segmen ni ^-*

http://sikedingmpun.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html#links

yaya ade said... Reply To This Comment

sy tagged awak sini :)

http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/segmen-blogwalking-by-ieyza-afieyna_16.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...