Segmen tingkatkan followers sampai lebam

Salam.. Again! Kena penumbuk lagi sampai lebam.. Huhu.. Before this pernah juga join segmen tumbuk-tumbuk sampai lebam macam ni kat SINI. Now lagi sorang blogger anjurkan segmen labih kurang serupa. Mahu lebam-lebam saya dibuatnya. Hehe. But don't worry.. Segmen ni takde sampai kena belasah-belasah orang. Wat entri je.. Huhu. Nak bertumbuk gak? Klik SINI atau banner okeys..


Berikut adalah print screen followers saya (red box): 898 orang (cantik kan nombor ni? hehe)


Want to tag... Mrs. Eady, Sue-Rya Qistina dan semua yang membaca entri ini!! Huhu.. Jom join okeys..!!

Pesanan penaja:

3 Pemenang yang berjaya meningkatkan
followers sebanyak mungkin akan mendapat hadiah misteri :)
dan 10 orang bertuah akan dimasukan dalam bloglist blog xiao :)

Penyertaan ni akan terbatal jika kurang daripada 30 orang join !

Tarikh tutup
30/11/2012 okay
kalau ada halangan maybe akan dituka tarikhnnya



Minat jadi model? Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html


Cik Misya :  Pernah bagi penampar kat someone.

Comments

  1. hihihi..thanks sudi tag saya sis. ^_^
    tapi kan, blog yg awk tag tu blog rasmi saya. hehehehe

    utk personal blog www.suriaqistina.blogspot.com
    insyaAllah if saya berkesempatan, saya join k :)

    ReplyDelete
  2. anda diTAG! sy dtg follow and join segmen ni ^-*

    http://sikedingmpun.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html#links

    ReplyDelete
  3. sy tagged awak sini :)

    http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/segmen-blogwalking-by-ieyza-afieyna_16.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts