expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 22, 2012

Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

Salam!! Huhu.. Pagi-pagi Isnin ni memang lemau je kan..? Terasa letih sedikit sebab semalam shoot kat tengah-tengah bandaraya KL sampai malam. Pergh memang letih tapi puas! Tunggu la hasil nya nanti.;) Pape pun jom kita up kan lagi followers dengan mendadak via this segment. Click banner for joining.


Ni pesanan penaja.. Ada hadiah tau for the lucky contestant!

HADIAH BAGI JUMLAH FOLLOWERS YANG MENAIK DENGAN MENDADAK akan menang...

TEMPAT PERTAMA: Bloglist di sidebar Ain selama sebulan, Blog review dan Top up RM 5.

Dan juga ada CABUTAN BERTUAH bagi sesiapa yang join segmen ini...

10 pemenang - Bloglist di sidebar Ain selama sebulan.
5 pemenang - Blog review.


Followers saya sekarang seperti dalam print screen di bawah..


Tag : NurulFHMT dan Huda Ruzi

Cik Misya : Monday blues..

31 comments :

Unknown said... Reply To This Comment

Dah join segmen ni..apapun,thanks sebab tag :)

Ain Zuhairi said... Reply To This Comment

Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

diari farisha said... Reply To This Comment

Datang dari segmen yang sama..kite dh follow awk..jom follow kite : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

ftdanisha said... Reply To This Comment

dtg follow blog ni dr segmen yg sama

aynorablogs said... Reply To This Comment

DARI SEGMEN YG SAMA, FOLLOW SINI DAN SALAM KENAL..

http://www.aynoranur.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

uda said... Reply To This Comment

terima kasih cik misya sebab tag oke ! hehek :))

Cik Puan Ryna :) said... Reply To This Comment

Dtg dri segmen yang sama.
Follow me back yea :D

http://onlinediaryfitryna.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Nasuha Isa said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama,.. follow lahh saya jugak.. :) terima kasih :)

http://pencintaorkid.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Unknown said... Reply To This Comment

salam kenal...done follow...
http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

ERAZ FADLI said... Reply To This Comment

E'RAZ DATANG MELALUI SSEGMEN: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Arrien::@man!:: said... Reply To This Comment

jalan2 dri segmen yg same..jmput ke blog sye yea :)

http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Aisya Ieyka said... Reply To This Comment

dari segmen y sama . dah follow . follow bck http://aisyaieyka.blogspot.com

Anayeiza88 said... Reply To This Comment

dah follow sini...salam perkenalan..

sudilah follow http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

cik lisa said... Reply To This Comment

singgah dari segmen yang sama , iFollowYou hekhek :)

Unknown said... Reply To This Comment

Guten Morgen alle...Datanglaa sini.. segmen sama.. follow laa sini .. saje nk tmbah kawaaann.. ;)

http://qeifar.blogspot.com/2012/10/sokong-segmen-up-kan-followers-dengan.html

http://apit555.blogspot.com/2012/10/sokong-segmen-up-kan-followers-dengan.html

ZF said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama

http://www.zuhairifirdaus.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

♥NurAfiefah♥ said... Reply To This Comment

dari segmen yang same macam orang kat atas :D Dah follow awak, do follow me back . :)

Razali's daughter said... Reply To This Comment

datang dari segmen yang sme. Done follow. follow me back ^^

http://farah-fani.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Fasya Fasyu said... Reply To This Comment

hye ! dr segmen yg same :)

follow me back :

http://nurfasyamila.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Afasz said... Reply To This Comment

Dari segmen yang sama, follow ur blog :)

http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Unknown said... Reply To This Comment

saya dah follow :)
dari segmen sama ..

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Unknown said... Reply To This Comment

salam 1 blogger..salam pengenalan.
cantik header cik misya.
dtg dr segmen yg sama..

anyway done follow ur blog..

http://duniabawahtempurung.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-follower-dengan-mendadak.html

Unknown said... Reply To This Comment

Salam kenal.. dari segmen yang sama.. :)

http://www.siezuka.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Zam Harirah said... Reply To This Comment

Singgah dari segmen yang sama, bw lah blog kita pulak :3

http://p-standsforpenguin.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Nur Petunjuk ^^ said... Reply To This Comment

hai nice blog , datang follow dari segmen sama :D jangan lupa follow balik tauu hihi :)

aindzaya said... Reply To This Comment

done follow here lama dulu :)
bukti join : Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

Unknown said... Reply To This Comment

i folo u

http://danisyakiffli.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Salmi said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen..

Fidza Nurl ❥ said... Reply To This Comment

hye dri segmen sama . folo sini

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak_8.html

Unknown said... Reply To This Comment

Aida pun join segmen yang sama.. btw aida dah lama follow blog kamu dear.. hehe. Good Luck :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Miss Dee Laa said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama.. jom, jom kita sama-sama up kan followers blog kita..

http://ceriteramissnurdeelaa.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...