expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, October 28, 2012

"Segmen:Bloglist Akhir Tahun by Liyana Syafiqah"

Salam.. Em pejam celik pejam celik dah nak sampai penghujung tahun 2012 ya? SubhanaAllah cepatnya masa berlalu.. So, apakata korang join segmen bloglist hujung tahun ni. Dah macam jualan murah akhir tahun plak. Huhu. Just click HERE or banner kat bawah ni ya!^^






Cik Misya : Sejak habis sekolah, tiada lagi cuti akhir tahun.



6 comments :

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

salam,....ayu dtg dr segmen yg sama...

Cik Ain said... Reply To This Comment

salam ,ain dari segemne yg sama :) follow and bw sini http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

jemput join segmen ain yer .
http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-blogwalking.html

Delimasari said... Reply To This Comment

salam AIN
dtg dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

Miss azieni said... Reply To This Comment

done follow. dari segmen yang sama. sudi2 lah jenguk blog azie,ye. ^^!

http://missazieni.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

Nuri Aqilah said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, sy dtg dari segmen yg sama. Jemput jenguk dan follow sekali blog sy ye. Done follow you. ^_^
http://aliyeeaheart.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

fatin amalina husna said... Reply To This Comment

salam maal hijrah..
husna dari segmen yg sama..
jom singgah balik..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/10/segmen-bloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...