expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 17, 2012

Senarai 8 peserta terpantas join Segmen Review by Cik Misya!

Salam and very good morning guys! Last nite saya sempat publish one simple and short segment. Segmen Review : 8 yang terpantas by Cik Misya! Ada perasan tak? Hehe.. Kalau tak perasan its ok, sebab segmen tu telah pun tamat sebab dah cukup peserta.=) Sorry ya guys..


Ok this is senarai 8 peserta yang telah join dan terpilih untuk di review oleh saya.. 


Ok cukup 8 peserta. Tq so much guys yang sudi join! InsyaAllah anda akan direview sorang demi sorang. Mungkin sehari seorang or maybe 2-3 orang sekaligus. Depends on my free time and situation ya. 

Cuma hari ni mood saya baik. Ada sorang lagi peserta mahu join dan dah buat entri pun iaitu Enna Zackni. Kebetulan masa (jam) dia submit link entri lebih kurang dengan sorang peserta tu maka saya akan review juga blog beliau. Tahniah!! Hehe.. 

Yang tak dapat join, don't be sad, InsyaAllah next time saya akan wat lagi segmen camni. Anda pun kalau sudi review juga lah blog saya! Muahaha..;) At least dapatlah kita saling berkenalan right? ^_~


Cik Misya : Berkasih biar satu, berkawan biar beribu.

6 comments :

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

tahnaih utk mereka ye

zainul zaki said... Reply To This Comment

alhamdulillah :D
hee,,tersenarai 8 yg terpantas pun rasa len macam da,,

Nasuha said... Reply To This Comment

bestny. blog d review..

Izzah Norlizah said... Reply To This Comment

Al-Hamdulillah,,,smpt join,,Ingatkn xda pluang da.
InsyaAllah,sy akan review blog cik Misya 1ary nti,,,
tq cik Misya,,,Luv^^

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

erm alhamdulillah..sempat juga join (",)
terima kasih cik misya.

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Tahniah buat semua yang tersenarai...
Wilma tak sempat join...
Next time, ada peluang...Wilma nak join jugak ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...