expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 23, 2012

Sepatutnya saya dah berada di Sarawak tapi.... :(

Salam semua.. Em hari ni saya bersedih. Actually dari semalam lagi dah sedih. Huu.. Sepatutnya hari ni saya dah berada di Sarawak, holiday with my family. But impian itu tidak kesampaian akibat kekangan yang tidak dapat dielakkan. :(


Frust juga. Mana taknya, booking tiket flight from last year lagi! Tahu berapa harga tiket? 10 sen je hoccay! huhu. Bersengkang mata sampai kul 4 pagi semata-mata nak book tiket! Huhu. Tapi nak wat camne kan. My family plak tak available nak pergi. Sedih juga. Sedih bukan tak dapat pergi tapi terpaksa burn kos tiket! Wakaka.. Memang la seposen je harganya. Itu belum masuk tax segala bagai. But untuk 5 orang still affordable la sebab tak sampai RM500 pun. Murah kan? Takpela, takde rezeki kali ni. 

Now focus for my big day. Kumpul duit nak gi honeymoon plak! Hihihi.. InsyaAllah ada rezeki dapatlah gi tempat best skit. Dah lama tak gi tempat orang nih. Memang saya suka sangat travelling. Tengok tempat orang, jauh perjalanan, luas pemandangan. Hopefully impian saya tercapai nak keliling satu dunia. (Wah berangan!) 

Dulu pernah ke Sarawak. Masa study dulu. Bcos sangat aktif dengan aktiviti kesenian di UKM; digelar Artisukma masa tu. Mewakili UKM dalam Festival Tari MAKUM. UNIMAS jadi host untuk Festival tu. Memang best sesangat! Rindu ngan kawan-kawan lama. Walaupun tak menang but we've done yang terbaik! Bayangkan saya baru je keluar wad - suspect radang paru-paru but demi U kesayangan, saya gagahkan juga diri untuk join competition tu. Alhamdulillah nasib baik tak pengsan on stage. Semua orang risau gila-gila masa tu! huhu.. 


Yang paling best masa gi visit Rumah Budaya Sarawak. Siap menari joget lambak lagi masa show oleh penari-penari kebudayaan dorang. Nasib baik tak kena sumpit jah! Hehe.. But really miss those memories and hope could go again! =)


Cik Misya : Melepas nak makan kek lapis Sarawak pure!

7 comments :

Yana Aina said... Reply To This Comment

takpe ... msh byk lg promosi dr air asia. smile .... **order jerk kat tenet kek lapis tue... ^^

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

ala....sedihnya.
tak pa, lain kali boleh pi lagi.
tunggu air asia buat promotion lagi (",)

fandyz said... Reply To This Comment

Salam, InsyaAllah len kali leh pegi.. :)

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Takpa Cik Misya...
Lain kali boleh pergi lagi bah...
Lagipun, Airasia nie memang selalu buat Mega Sales...
Murah teramat2 sangat ^_^

Nur farahiza said... Reply To This Comment

too yang bagus air asia kan murah semuanye , selamat bercuti dan semoga impian termakbul nak berjalan 1 dunia ye :)

Delimasari said... Reply To This Comment

kesian dia --- nnti promosi baru apply yer!!!!!

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

tak pe..next time bleh p..Air asia sentiasa ade fly punye...hhihihihihiihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...