expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 11, 2012

Syahdu di tepi tingkap bersama kucing kesayangan..

Salam semua dan selamat pagi!! Tadi before nak ke tempat kerja, sempat jenguk aktiviti my cat, Ciko di pagi hari. Biasanya dia akan cari port paling tenang untuk melelapkan mata. Either atas katil ke, belakang pintu ke or bawah meja makan.

But today, Ciko berkelakuan agak pelik. Huhu. Cer tengok gambar, napela dia tidur camtu? Wat saya geram je mau peluk-peluk dia. Tapi tak boleh sebab nak gi kerja. Habis berbulu baju saya nanti.

Entah apa dia renungkan tepi tingkap sampai terlena. Huhu. Risau juga kot dia sakit ke. But so far dia still sihat. Selalu anta ke klinik ambil injection. Maybe dia rindukan aweks-aweks nya kat luar kot. Hehe. Maklumlah rumah saya ni apartment, tak sampai hati nak lepaskan dia kat bawah. Hari tu hilang 3 bulan, jumpa balik punya teruk keadaan dia. Now memang akan jaga dia elok-elok.

Syoknya la hai dapat rilex-rilex di tepi tingkap di pagi hari macam Ciko ni. No need to think about job at office and macam-macam benda. Makan tidur jela keje nya. Huhu.

Okla, mahu meneruskan my work. Selamat bertugas semua!



Cik Misya : Anggap kucing macam baby.

14 comments :

Yana Aina said... Reply To This Comment

skodeng awek kot .. heheh

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

gebusnya kucing awk. geram je tgk :D

cikeyrah said... Reply To This Comment

comelnye kucing tue . .

dayteenlea said... Reply To This Comment

gebunye.huhuh


nwayn done follow

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Patutlah gemuk semacam ciko nie. Makan tidur je kerjanya

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Dia tengah skodeng awek dia kot ^_^ Hehehe...
Or tengah fikir macam mana nak jumpa awek dia...

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

mengimbas kenangan silam kot..huaaahuaaahuaaa

dya bunga said... Reply To This Comment

dia tgh ingt kt dya kot..haha

Editor'Amator said... Reply To This Comment

follow u aimi.. =) yup.. kucing la tempat setia kita dan teman kita tanpa ada rungutan.. hehe

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

amboiii..frsut bercinta kaaaa? :)

Afasz said... Reply To This Comment

so sweet..

Cik Cyida said... Reply To This Comment

comelnye.. ergh, 3 bulan kot.. mcm mne dia blh ilang?

Emma said... Reply To This Comment

wahh sihatnya CIKO, jamu makan beras apa..heeeee

dhiashahida said... Reply To This Comment

dia kemurungan gaknya..hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...