expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 15, 2012

Tempoh hampir tamat!! Cepat join Segmen : Cik Misya Nak Follow!

Salam semua... Eh baru saya perasan, tempoh segmen saya akan berakhir hari ini jam 11.59 malam ni! huhu.. Haa cepat-cepat join segmen saya --> Cik Misya Nak Follow!


Rugi tak join sebab saya akan jadi salah seorang follower anda tau! Yang bertuah dapat hadiah topup!;) Klik je banner if nak tahu kaedahnya..

Ada yang request minta saya panjangkan tempoh segmen ni tapi maaf sesangat sebab tempoh saya beri dah hampir sebulan (if tak silap) huhu.. InsyaAllah saya akan buat segmen yang lebih gempaq dan menarik jika berkesempatan. Yang dah join, jangan risau anda akan saya follow okeys..! Tunggu siapa yang bertuah itu...;)



Cik Misya : Perlu komitmen yang tinggi dalam setiap perkara baru berhasil.

10 comments :

Yaya Shakalala said... Reply To This Comment

Hi, terima kasih sebab bagi tauw :)
Saya akan join sekarang jugak!

Yousof said... Reply To This Comment

Waaah berduyun-duyun blogger join segmen ni kan. MEsti gembira bila dapat sambutan macam ni.. Tak beranib uat segmen macam ni sebab diri tak fofular heheh

chot ok..! said... Reply To This Comment

chot dah join lama dah ..hee ni link nya..

no57..hope bertuah.he

http://chot91.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said... Reply To This Comment

assalamualaikum, is datang singgah, tapi is xleh join lagi skang, tempat is internet slow2 siput, jadi tak berapa syok nak bersegmen loading je kena tunggu lama tension xper lain kali ada pelung lain is join ok?

s h a said... Reply To This Comment

Erk...malam ni ke last. Hopefully connection okay. :) insyaAllah sy join.

iffah said... Reply To This Comment

http://gagamiami12.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html..

hehe,naseb baik sempat join..iffah joined!!:D

ayut said... Reply To This Comment

no 61...hrap bertuah.amin..hihihi..ada gak link yg lost..klu ayut ada terlepas pon inform yer..slmt berBW semua!thanks juga to cik misya sbb bt segmen ^___^

Bui Junaidi said... Reply To This Comment

TQ SUDI INVITE BUI..^_^

Niesa said... Reply To This Comment

thanks sudi invite..x sempat nk join..hukhuk.. gudluck utk semua yg join!!(^_^)

StrawBerry Cynta Syasya said... Reply To This Comment

x sempt syasya nak join...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...