expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 8, 2012

Test-Shoot with Dara.Com Magazine

Salam.. Erm terlupa nak update satu lagi entry. Last friday sempat saya ke Karangkraf untuk sesi test-shoot majalah Dara.com. Huhu walaupun terlebih umur setahun, tapi tetap semangat nak gi juga. Confident je kan muka i baby face! Ahaks.. Tapi itulah syaratnya kata penganjur. Usia tak kisah asalkan comel macam baby. Saya ada ke ciri-ciri tu? Gedixxxx!! Heh. Takpela, apa yang penting? Kerjasama!! Eh silap...! Yang penting adalah berani mencuba. Ingat tu tau. Belum cuba belum tahu.

Wajah-wajah saya semasa sesi test-shoot. Comel tak? Ahakss...! (Perasan!)

Look into my eyes.....@_@ Ecehhh....

Before start, haruslah isi form dulu...=)





Untuk info uols, test-shoot ni simple je. Tak macam casting ada interview bagai. Just datang, isi form, wait and shoot beberapa kali. Then boleh balik. Simple right? Next time if ada lagi, joinla k. Usually, dorang wat test-shoot ni monthly. If ada rezeki mungkin uols akan dihubungi untuk mana-mana sesi photoshoot by krew of this mag. Maklumat lanjut, layari je facebook Dara.Com. =)



Cik Misya : Bukan test market.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...