expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, October 5, 2012

Thanks to Jaja Sutera for reviewing my blog!=)

Salam.. huhu entry ni dibuat sebab nak berterima kasih kat blogger Jaja Sutera yang sudi review blog saya di entri INI. Masa tu hanya 10 blogger terpantas komen je yang akan terpilih.


Ni kata-kata review about my blog from her.. 

"Blog no 4 .. Blog cik Aimi kita..
rakan seperjuangan Jaja nie..modelling..
tapi,Jaja xlah sehebakkk dia ! hiehe..
jangan lupa support dia yaa .."

Dah lama dah beliau review tapi saya yang tak sempat nak wat entry balasan kepada hasil review beliau. Thank so much ya Jaja. Actually she is one of my friend in modelling career.. Starting from free-hair model now Alhamdulillah beliau telah berhijrah kepada imej bertudung. Pernah kami bertemu untuk photoshooting. Kiut-miut je orang nya..:)




Bawah ni antara gambar sewaktu kami berphotoshoting.=) Entri dan gambar penuh di SINI



So blogwalking / follow la blog Jaja ni okeys.. Dia rajin join segmen juga. Plus she create satu group khas untuk semua blogger! Senang nak dapat follower & traffic tau. Nak tahu group apa? Click HERE.


Cik Misya : Pernah join group Nasyid masa sekolah.

3 comments :

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

muja pun pernah gak join yang nasyid tu,, solo terbaik sekali dalam form je pun,, haha,, both are great :D

dya bunga said... Reply To This Comment

lama tak terjah blog jaja..hihi

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Kejap lagi nak terjah blog Jaja Sutera la ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...