Ustaz Don menyanyi??

Salam semua.. Ya Allah hari ni saya mengantuk giler kat office! Dah baca Quran satu surah Al-Waqiah pun tak jalan. Tersengguk-sengguk gak sambil wat kerja! Haha.. Mahu kena balun ngan bos kalau nampak. Tapi takpe, pandai wat pandai lah cover. Hihi.. Haipp! Saya tak curi tulang tau. Yang penting kerja jalan!=)

Ubatnya apa lagi, dengar lagu la. Adoyai.. Baru nak rasa segar. Thanks lah kat Don Omar sebab wat saya fresh skit di Isnin yang penuh dengan blues nih. Ahakss.. One of the song yang saya tengah suka gila nak dengar adalah daripada si Ustaz Don nih. Eh silap! Sejak bila Ustaz Don menyanyi?? Huhu bukanlah.. As mentioned, song by Don Omar iaitu Danza Kuduro yang wat saya segar sket. Mintak maaflah kalau rakan-rakan office nampak saya berjoget-joget kat partition! hakhak.. Boleh? Itulah Cik Misya. Kalau dah penari tu penari jugaklah kan. Pantang dengar lagu!

Jom berdansa dengan Don Omar nih!=)


Danza Kuduro by Don Omar

El Orfanato

Danza Kuduro (Plop, Plop, Plop…)
Lucenzo
El Rey…!

La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Danza Kuduro
No Te Canses Ahora
Que Esto Sólo Empieza
Mueve La Cabeza
Danza Kuduro

La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Danza Kuduro
No Te Canses Ahora
Que Esto Sólo Empieza
Mueve La Cabeza
Danza Kuduro

Quien Puede Domar La Fuerza Del Mal Que Se Mete Por Tus Venas
Lo Caliente Del Sol Que Se Te Metió Y No Te Deja Quieta, Nena
Quien Puede Parar Eso Que Al Bailar Descontrola Tus Caderas (Sexy…!)
Y Ese Fuego Que Quema Por Dentro Y Lento, Te Convierte En Fiera

Con La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Sacude Duro
No Te Quites Ahora
Que Esto Sólo Empieza
Mueve La Cabeza
Sacude Duro

Balança que é uma loucura
Morena vem a meu lado
Ninguém vai ficar parado
Quero ver mexe kuduro
Balançar que é uma loucura
Morena vem a meu lado
Ninguém vai ficar parado
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi…
Vem para quebrar kuduro, vamos dançar kuduro
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi…
Seja morena ou loira, vem balançar kuduro
Oi, oi, oi…

Nak tengok video klip penuh, klik SINI.



Cik Misya : Bila Malaysia nak wat lagu rentak camni ek?

Comments

  1. monday blues ... hehehhh lagu nie boleh segarkn mata..exercise ^^

    ReplyDelete
  2. tanjat saya , ingatkan ustaz don betol betol , hehehhe

    ReplyDelete
  3. Layan lagu ni sambil goyang... Goyang...
    Hilang ngantok...

    ReplyDelete
  4. Hai Aimisyahira ..

    Jom Join ^_^

    http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/10/segmen-colour-monster-by-nisha.html

    berharap sangat kamu Join ^_^ Senang je .. Cume kene colour gambar monster ^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts