18 days to go! Please help me here!!

Salam.. Sedar tak sedar dah masuk bulan November! MasyaAllah cepat nya masa berlalu.. For your info, saya masih ada 18 hari lagi untuk satu lagi modelling competition TOP MODEL ALL STAR INTERNATIONAL 2012(KATEGORI MUSLIMAH) anjuran Allong Putra Jaya (make-up artist, modelling consultant)! Nampak macam lama tapi sebenarnya sokongan amat-amatlah diperlukan. 

Camne anda nak support? Mudah saja.. Salah satu kategori yang dipertandingkan iaitu Miss Favourite ditentukan melalui undian anda di facebook. Ala yang like-like tu.. huhu. Cuma agak complicated nak vote saya sebab gambar saya dipublish dalam facebook penganjur bukan fanpage penganjur. Thus, uols kena add friend dulu dengan beliau.. Hit SINI atau gambar saya  di bawah untuk mengetahui kaedah pengundian!



Harap sangat dalam tempoh 18 hari ini jumlah undian saya dapat ditingkatkan.. That's why kesudian dan jari-jemari anda diperlukan untuk click LIKE pada gambar saya teramat diperlukan. Mana tahu ada rezeki saya memenangi competition ini? InsyaAllah.. Doa-doakan la ek..^^

For your info also, Allong ni pernah berkolaborasi dengan saya dalam satu sesi photoshoot bersama butik Dlia Jane Collection. ^^ Jom view hasil make-up beliau!


 Inilah Allong.. First and last time berkolaborasi.. Huhu.. Dia banyak gak menang make-up competition. Hopefully ada rezeki saya dalam competition anjuran beliau. Amin..


Am i like a barbie doll? Ahakss... Suka make-up ni..! Thanks Allong..:)



Cik Misya : Tak pandai make-up untuk diri sendiri.

Comments

  1. cantik sis..! insyaallah,nanti nak like-like jugak untuk sis..! :D

    ReplyDelete
  2. Sangat2 cantik.. Bleh jadi Model dunia ni..InsyaAllah awak akan berjaya..Kami sentiasa mendoakan kejayaan awak.

    ReplyDelete
  3. all the best ye !

    ReplyDelete
  4. pernah dulu nak jadi model...hehehe..akak rendah..lupakan aje la..hehehe...now dah 34 thn..xde maknanya..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts