1st Segmen : Jom Jadi Follower Saya by Arrien Amani

Salam.. Rindu nya nak update blog but masa dan kesihatan saya kurang mengizinkan sangat. Still batuk-batuk. So many things that i want to tell here but tak mampu. Plus kesibukan yang agak melampau beberapa hari ni.. Tidur pun 3 jam je sehari! huhu. Tapi takpela, just nak luangkan masa join segmen. So penganjur-penganjur yang wat segmen hari ni bertuah la sebab saya dapat join. Ecehh! :p

First segment is by Arrien Amani. Aish teringat Sharifah Amani pelakon fofular cute tu. huhu. Nak join? Klik SINI atau banner.  


Buat masa sekarang follower saya adalah seramai 1166 orang. Erm cantik gak angka ni. Huhu.. Erm nak tag siapa ya? Oh, saya nak tag Izzah Ismail!! Sebab dia baru je tag saya dalam satu segmen. Ngehehe..;)

Sape-sape nak join tu dialu-alukan sangat k. Support la rakan blogger kita!=)


Comments

  1. Thanks tag ! haaa , otw nak join , uuu , ramai dah follower blog ni , heheee .

    ReplyDelete
  2. wah Nurain Syahirah ni adik cik misya ye?

    sori off topic plak...

    ReplyDelete
  3. salam.. senarai peserta segmen arrien telah diupdate.. jom visit them n follow ky :)thankz join this segmen yea ^^

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-1st-segmen-jom-jadi.html

    ReplyDelete
  4. salam...dari segment yang same..^^

    Done follow you...^^

    http://secretshaila.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama :D

    Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 2 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts