expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 19, 2012

1st Segmen : Jom Jadi Follower Saya by Arrien Amani

Salam.. Rindu nya nak update blog but masa dan kesihatan saya kurang mengizinkan sangat. Still batuk-batuk. So many things that i want to tell here but tak mampu. Plus kesibukan yang agak melampau beberapa hari ni.. Tidur pun 3 jam je sehari! huhu. Tapi takpela, just nak luangkan masa join segmen. So penganjur-penganjur yang wat segmen hari ni bertuah la sebab saya dapat join. Ecehh! :p

First segment is by Arrien Amani. Aish teringat Sharifah Amani pelakon fofular cute tu. huhu. Nak join? Klik SINI atau banner.  


Buat masa sekarang follower saya adalah seramai 1166 orang. Erm cantik gak angka ni. Huhu.. Erm nak tag siapa ya? Oh, saya nak tag Izzah Ismail!! Sebab dia baru je tag saya dalam satu segmen. Ngehehe..;)

Sape-sape nak join tu dialu-alukan sangat k. Support la rakan blogger kita!=)


7 comments :

\\ Izzah // said... Reply To This Comment

Thanks tag ! haaa , otw nak join , uuu , ramai dah follower blog ni , heheee .

Nurain Syahirah said... Reply To This Comment

Wah!! ank join jugak la...:D

Nurain Syahirah said... Reply To This Comment

typo #nak

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah Nurain Syahirah ni adik cik misya ye?

sori off topic plak...

Arrien ::@man!:: said... Reply To This Comment

salam.. senarai peserta segmen arrien telah diupdate.. jom visit them n follow ky :)thankz join this segmen yea ^^

http://arrienlove.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-1st-segmen-jom-jadi.html

secret of us said... Reply To This Comment

salam...dari segment yang same..^^

Done follow you...^^

http://secretshaila.blogspot.com

Nurain Syahirah said... Reply To This Comment

Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama :D

Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 2 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...