expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 15, 2012

Akhirnya wajah saya bakal divektorkan!! Thanks Monster Cat!!=)

Salam semua. Hari ni dah sihat sikit. Baru bertenaga nak on laptop and bantai update entri bebanyak! Ngehehe... Batuk-batuk still ada but okla daripada semalam memang lembik terkulai je on the bed after take a medicine..

Alhamdulillah on je blog, terbaca saya memenangi beberapa contest/ segmen yang saya join! huhu.. Antaranya dari segmen anjuran Kucing Raksasa a.k.a Monster Cat iaitu Segmen Gambar Aku Di Vektor. Akhirnya tercapai juga hajat di hati mahu melihat wajah saya di vektor kan! Sebabnya saya memang tak tahu pun pada mulanya apakah vektor itu.. @_@ Apa la hasilnya nanti ya..;)


Thanks to juri yang memilih entri saya sebagai entri kreatif untuk memenangi hadiah vektor tu. Thanks ya Fiqah & Laila!^^



Cik Misya : Tak pandai melukis.

2 comments :

nis said... Reply To This Comment

huhuhu.. samalah kita berdua . ini link blog Nis :-

myon9diari.blogspot.com

fiqah hamed said... Reply To This Comment

Fiqah akan cuba sebaik mungkin untuk vektorkan gambar sis.. anyway congrats yer.. (":

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...