expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 5, 2012

Baju pengapit saya dah siap! ;)

Salam.. Wah tinggal lagi beberapa hari saya nak kahwin! Eh silap....! Hehe.. Verrrangan! Ahaks.. Not me yang nak kawin but my beloved cousin. Hihi mesti uols ingat saya yang nak kahwin kan?;) Ahha.. 11 November 2012 ijab qabul bakal termeterai antara Kak Shaire & Abg Im. And.. yang paling best, saya dilantik sebagai pengapit dorang!=)) Ni kali kedua merasai pengalaman mengapit mempelai di hari bersejarah dorang. Before this jadi pengapit untuk cousin juga. Sonok! Ngee...^^

So baju apa akan saya pakai nanti?;) Wah over ya ngalahkan orang yang nak kawin plak. Ahakss.. Kali ni saya disponsor oleh pengantin sendiri dari segi baju yang akan digayakan. Dapat kain lace sepasang import dari Bandung, Indonesia tau!;) Alhamdulillah dah siap jahit baju tu. Inilah hasilnya..... Merah maroon giteww...

Sepasang kurung moden.. Akan digayakan dengan shawl maroon dan inner maroon juga. Uiks takkan saya nak pakai jarang terus camni kot? Ahakss..;) No la..






Thank you so much to Kak Shaire bcos sudi sponsor kain baju ni. Takdela Syira pening nak pakai baju apa nanti. Ngee.. Tak sabar nak mengiringi Kak Shaire bersanding nanti. Hope dapat wat yang terbaik dan dipermudahkan segalanya. Amin.. Wah macam saya plak yang nak kawin! Huhu jadi pengapit pun nervous tau. Salah langkah, sumbang jadinya! Eceh.. 


Di majlis pertunangan mereka. Cantik kan?:) Now Abg Im dah chubby! Setelah dipaksa makan banyak-banyak oleh Kak Shaire. Hihi..

Entri penuh about their engagement pernah saya share kan di SINI. Really happy for them!^____^



Cik Misya : Sedar tak sedar my big day also semakin menghampiri. Grrr....!

13 comments :

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Wah...Bestnya ^_^
Sekarang nie time orang kahwin kan...
Cousin Wilma December nie kahwin...

Nana Hashim said... Reply To This Comment

cantiknyaa baju :)

Farra Izzaty said... Reply To This Comment

11 nov ? same lah !! 11 nov tu tarikh persandingan makcik sy :'D hihii tarikh samee

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

wah..cumilnye bju itu :)

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

cantiknya...
majlis tunang pun dah mcam majlis nikah (",)

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Cantik :)

Chenta Eyfa Latieyfa said... Reply To This Comment

dah mengalahkan baju pengantin nih..shanteeeqqq.

Maria Menado~ said... Reply To This Comment

sis Aimi, kite pon jadi pengapit hujung minggu ni.. puas perah otak nak pakai apa tau. nebes. sebab 1st time. kwn2 kite pon gelakkan kite sbb nebes macam kite nak kawin. ngee~

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

lawa...melaram le nanti....hehee

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

cantik ler baju tu

ct cheery said... Reply To This Comment

wah,,nervous kan jd pengapit ni..cheery pun kena jd pengapit kawen bff bulan 1 ni..aduh!!baju xbeli lg..huhu

Nur farahiza said... Reply To This Comment

lawa sangat , merah mengelip taw

SURIA AMANDA said... Reply To This Comment

baju tu sgt cantik, majlis bertunang dah macam majlis sanding dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...