expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 29, 2012

Blogwalking Sampai Lebam


Blogwalking ni selain daripada boleh kenal-kenal dan merapatkan hubungan sesama blogger, boleh juga meningkatkan trafik blog kita. Jadi jom sertai segmen Blogwalking Sampai Lebam bersama ahsfantasy24! Mana-mana peserta yang bertuah akan ditempatkan di Bloglist ahsfantasy24 secara automatik. Peserta digalakkan singgah, follow dan meninggalkan komen di blog peserta yang lain. Moga bermanfaat kepada semua.
  1. Peserta digalakkan copy dan paste entry ini ke dalam blog masing-masing dengan menggunakan tajuk "Blogwalking Sampai Lebam!" dan letak link ke entry ini.
  2. Tak diwajibkan follow blog penganjur. Kalau suka, follow, kalau tak suka tak perlu follow.
  3. Senarai peserta akan sentiasa dikemaskini di sini dari masa ke masa.
  4. Jadi sekarang jom sama-sama kita blogwalking!

Cik Misya : Senang nya nak join segmen ini!

7 comments :

Bella D'secret said... Reply To This Comment

akak dah join hi..hi...

Jie Susanos said... Reply To This Comment

Hai..prtama kali singgah...

ahsfantasy24 said... Reply To This Comment

Assalamualaikum.. terima kasih sebab join segmen ni,
sangat2 menghargainya. salam kenal daripada blog penganjur.

# kita dah update list :)

ahsfantasy24 said... Reply To This Comment

Assalamualaikum.. terima kasih sebab join segmen ni,
sangat2 menghargainya. salam kenal daripada blog penganjur.

# kita dah update list :)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah cik misya byk betul segmen...hehe apa2 pun selamak bersekmen..

Mentari Minda said... Reply To This Comment

Assalamualaikum....salam perkenalan..dari Ritz ...http://www.mentariminda.com/ ... memang bagus segmen nie...setiap bloglist akan Ritz follow

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Wilma pun join segmen nie ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/12/blogwalking-sampai-lebam.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...