Blogwalking Sampai Lebam


Blogwalking ni selain daripada boleh kenal-kenal dan merapatkan hubungan sesama blogger, boleh juga meningkatkan trafik blog kita. Jadi jom sertai segmen Blogwalking Sampai Lebam bersama ahsfantasy24! Mana-mana peserta yang bertuah akan ditempatkan di Bloglist ahsfantasy24 secara automatik. Peserta digalakkan singgah, follow dan meninggalkan komen di blog peserta yang lain. Moga bermanfaat kepada semua.
  1. Peserta digalakkan copy dan paste entry ini ke dalam blog masing-masing dengan menggunakan tajuk "Blogwalking Sampai Lebam!" dan letak link ke entry ini.
  2. Tak diwajibkan follow blog penganjur. Kalau suka, follow, kalau tak suka tak perlu follow.
  3. Senarai peserta akan sentiasa dikemaskini di sini dari masa ke masa.
  4. Jadi sekarang jom sama-sama kita blogwalking!

Cik Misya : Senang nya nak join segmen ini!

Comments

  1. Assalamualaikum.. terima kasih sebab join segmen ni,
    sangat2 menghargainya. salam kenal daripada blog penganjur.

    # kita dah update list :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. terima kasih sebab join segmen ni,
    sangat2 menghargainya. salam kenal daripada blog penganjur.

    # kita dah update list :)

    ReplyDelete
  3. wah cik misya byk betul segmen...hehe apa2 pun selamak bersekmen..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum....salam perkenalan..dari Ritz ...http://www.mentariminda.com/ ... memang bagus segmen nie...setiap bloglist akan Ritz follow

    ReplyDelete
  5. Wilma pun join segmen nie ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts