Bubbly Segment 02: Love Me Like You

Salam.. Yuhuuu cik puan farah bubble wat segmen lagi! hehe.. Jom support segmen yang penuh kasih sayang ni di SINI. Tak kiss-kiss kat banner tu pun boleh juga. Kiss banner je tau bukan kiss penganjur! Ahakss..;)


Tempoh nak 'bercintan-cintun' dalam segmen ni sehingga 31 Disember 2012. See lama lagi kot masa nak merendek-rendek dengan segmen ni. Huhu. Just joking... But i think semua orang suka kan kasih sayang rite? Barulah hidup aman bahagia. Cewah!


Cik Misya : Cinta itu kadangkala menyakitkan.


Comments

  1. haha... goodluck! wanie ta sempat nak join... bnyk assignment :)
    nice blog spt selalu :D

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.. :)

    sy datang dari segmen yng sama.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/bubbly-segment-02-love-me-like-you.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts