Contest I Choose To Wear Hijab

Salam semua.. Haa wat rakan-rakan blogger wanita kat luar sana tu, jom join contest best ni! Hadiah-hadiah dia best-best tau! Rugi tak join. Mana tahu ada rezeki uols nak menang salah satu hadiah.;) Saya pun join juga. Klik SINI atau banner kat bawah k. Oh ye, yang lelaki takleh join sebab khas untuk wanita berhijab. Taktahu lah if anda amik tudung dan tangkap gambar mungkin leh dipertimbangkan oleh pihak penganjur. Ahakss!! Mengarut! Huhu ok-ok kita proceed...


So, gambar yang saya rasa terbaik untuk dipertaruhkan dalam contest ni adalah... 



Hehe ni gambar shoot Aidilfitri hari tu. Nak view album penuh klik SINI.

Nak gambar biasa-biasa? Huhu segan! Kita tak fotogenik kalau tak photoshoot. Haha gatai! Okla saya bagi gambar biasa tangkap guna handphone Nokia 3310! Hihi percaya ke? Handphone ni mana ada kamera! Budak-budak zaman sekarang mesti tak kenal agaknya Nokia 3310.;)) Those photos saya ambil during my cousin's wedding. Jadi pengapit! Hihi.. Entri penuh di SINI.


Bajet comel la tuh! ;P


So uols yang hijabista tu cer lah try contest ni ok! Good luck!=)



Cik Misya : Harap sentiasa istiqamah berhijab.



Comments

  1. wahh..mcm best je..jap nak tgk syrt dia.. :)

    ReplyDelete
  2. Tag awak. Berharap awak join~!

    http://www.aimisyahirah.com/

    ReplyDelete
  3. Sorry! Salah ! Saya ada tag awk . ini link blog sy,

    http://kpoppopsumme.blogspot.com/2012/11/segmen-nak-header-simple-by-nisha.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. bestnya ada contest camni..
    rasa cam nak join je. hihi selamat bercontest ye awak :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..
    kita pun joined juga. hihii

    ReplyDelete
  6. hye . from same contest . nice gipsy style

    ReplyDelete
  7. Mesti kak Aimi menanggg , woooo , cantik ! ^______^ *nk join jugak lepasni , bhahaha .

    ReplyDelete
  8. dari contest yg sma,dh follow awak :)
    http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  9. Jom join contest i love my parents..Hadiahkan mereka printed plate yang dimenangi sbg kenangan...:)

    http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

    ReplyDelete
  10. nice dear..gud luck ! kite pon join :)
    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  11. follow.http://simplesyara.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  12. dari contest yang sama :D jom jemput singgah ke blog saya :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

    ReplyDelete
  13. dr contest yg sm..folo sini
    http://ceritasinia.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  14. good luck dear :)

    done follow sini lama dah
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  15. Follow awak, good luck ya dear :3

    http://hunnyzafirah.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  16. All the best :))
    http://mahabbahathirah.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  17. good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    jemput join giveaway dari FD ye ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  18. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  19. hai :) dari contest yang sama :) nice photos :)
    http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  20. Al-Quran Pelangi ! Ready stock ;) http://bit.ly/10AVN8H

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts