expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 16, 2012

Contest : TOP BEST PHOTOS 2012

Salam.. Huhu saya memang suka contest photo-photo ni. Dah nama pun model kan. Besides suka juga edit-edit gambar. Entahlah, jiwa saya memang suka berseni. Halus giteww.. Ecehh!;p Tapi saya takreti melukis. So hanya snap-snap photo tak pun saya sendiri beraksi depan camera! Ngehehe.. If uols minat juga photography ni, jomlah join SINI. Atau hit je banner okeys.


Below are several photos that i snap and edit sendiri-sendiri. Cuma watermark nya  adalah mesyabizstar.blogspot.com sebab masa tu saya belum ada domain www.aimisyahirah.com lagi.:) Harap gambar-gambar bawah ni jadi pilihan penganjur untuk menang! Hehe InsyaAllah..:)










Kreatif tak saya edit? hehe.. Ini semua copyright by me tau!;) Actually semua photos ni saya pernah upload dalam blog ni. Masa tu still ada masa mahu edit-edit gambar. Now masa agak terhad. Guna gambar photographer jela if mahu update portfolio. Pape pun wish me luck!=)



Cik Misya : Tak mampu nak beli sebuah DSLR.

5 comments :

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

nice..

Leeza dayasari [santai leeza] said... Reply To This Comment

yeah... but the banner tak link ke contest tu.

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@Leeza dayasari [santai leeza] sudah sis.. if tak dapat klik banner boleh klik kat perkataan SINI dalam entri. selamat membaca..=)

BALQIS HARYANI said... Reply To This Comment

Thanks joinn! Gudluck and follow sini!

I am Me said... Reply To This Comment

cantik sangat gambar sis.. good luck yer, sy join jugak! ^^

http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/11/contest-top-best-photos-2012.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...