expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 16, 2012

Contest : TOP BEST PHOTOS 2012

Salam.. Huhu saya memang suka contest photo-photo ni. Dah nama pun model kan. Besides suka juga edit-edit gambar. Entahlah, jiwa saya memang suka berseni. Halus giteww.. Ecehh!;p Tapi saya takreti melukis. So hanya snap-snap photo tak pun saya sendiri beraksi depan camera! Ngehehe.. If uols minat juga photography ni, jomlah join SINI. Atau hit je banner okeys.


Below are several photos that i snap and edit sendiri-sendiri. Cuma watermark nya  adalah mesyabizstar.blogspot.com sebab masa tu saya belum ada domain www.aimisyahirah.com lagi.:) Harap gambar-gambar bawah ni jadi pilihan penganjur untuk menang! Hehe InsyaAllah..:)










Kreatif tak saya edit? hehe.. Ini semua copyright by me tau!;) Actually semua photos ni saya pernah upload dalam blog ni. Masa tu still ada masa mahu edit-edit gambar. Now masa agak terhad. Guna gambar photographer jela if mahu update portfolio. Pape pun wish me luck!=)



Cik Misya : Tak mampu nak beli sebuah DSLR.

5 comments :

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

nice..

Leeza Dayasari said... Reply To This Comment

yeah... but the banner tak link ke contest tu.

Misya said... Reply To This Comment

@Leeza dayasari [santai leeza] sudah sis.. if tak dapat klik banner boleh klik kat perkataan SINI dalam entri. selamat membaca..=)

BALQIS HARYANI said... Reply To This Comment

Thanks joinn! Gudluck and follow sini!

Unknown said... Reply To This Comment

cantik sangat gambar sis.. good luck yer, sy join jugak! ^^

http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/11/contest-top-best-photos-2012.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...