expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, November 25, 2012

Dapat doodle princess dari Aisyah Hazirah!

Salam.. Again, saya dapat doodle princess yang comel dari salah satu segmen yang saya join iaitu di SINI. Thanks so much to penganjur sebab sudi beri saya doodle cumel ikut citarasa saya.. Ngee...


Huhu cumel tak macam saya? Hehe.. Kali ni saya pilih warna ala-ala turqoise sikit.  Asyik-asyik pink, bosan juga kan? Ubah citarasa sikit. Not bad la this doodle. Hehe kena pelangkung gak saya karang. But memang comel. Yela benda free mestilah best! Thank you so much dear Aisyah Hazirah!^__^


Cik Misya : Suka juga warna turqoise.

5 comments :

Ahlam Miera Amirul Shafie said... Reply To This Comment

comel.... tahniah dapt doodle comel 2... :)

Nur Syakirah said... Reply To This Comment

akak modell ! saya suka dengan entry akak kalau pasal modeling ni. tapi saya tak layak kot sebab saya ni takdelah cantik mana :( hmm. hehe kak ditag tau :) - http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Aisyah Hazirah said... Reply To This Comment

thanks sebab suka yaa :D hehe .

KILLERKIPS said... Reply To This Comment

sy juga suka turquoise :D tahniah

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

comel2...sy paling suka rambut dia yg kaler purple tu...(mcm off topic je komen ni kan...haha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...