expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 23, 2012

Doodle Babushka daripada Wan Kaze sudah menjadi milikku!

Salam.. Satu lagi doodle comel yang saya request melalui segmen INI telah disiapkan oleh penganjur. Sangat pantas mereka-mereka ini mengedit doodle ikut kegemaran peserta ya? Syabas!=)


Hihi comel tak doodle babushka ni? hehe pink kaler giteww... Sah-sahlah pink kaler kan sebab warna favourite saya. Mata biru ala-ala gadis Arab. Ecehh.. Bulat macam saya juga! Hehehe.. Thanks so much to Wan Kaze cos sudi wat kan doodle cute ni untuk saya. Best plak join segmen doodle-doodle ni ya? Hihi..


Cik Misya : Bermata dark brown.

4 comments :

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

comel...
nampak macam telur ayam pon ada he...he...

wan nurul hezrina said... Reply To This Comment

Tgk tak channel Disney juniors?higitownhero.mcm muka doodlenielah.konsep bentuk telor semua.hehehe cumil

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

comellll sangat dear... ^_^ suka suka suka...

Maria Menado~ said... Reply To This Comment

hehe. cute sngat ni.. aah, mate cik misya kite ni bulat betol.. hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...