Doodle Babushka daripada Wan Kaze sudah menjadi milikku!

Salam.. Satu lagi doodle comel yang saya request melalui segmen INI telah disiapkan oleh penganjur. Sangat pantas mereka-mereka ini mengedit doodle ikut kegemaran peserta ya? Syabas!=)


Hihi comel tak doodle babushka ni? hehe pink kaler giteww... Sah-sahlah pink kaler kan sebab warna favourite saya. Mata biru ala-ala gadis Arab. Ecehh.. Bulat macam saya juga! Hehehe.. Thanks so much to Wan Kaze cos sudi wat kan doodle cute ni untuk saya. Best plak join segmen doodle-doodle ni ya? Hihi..


Cik Misya : Bermata dark brown.

Comments

  1. comel...
    nampak macam telur ayam pon ada he...he...

    ReplyDelete
  2. Tgk tak channel Disney juniors?higitownhero.mcm muka doodlenielah.konsep bentuk telor semua.hehehe cumil

    ReplyDelete
  3. comellll sangat dear... ^_^ suka suka suka...

    ReplyDelete
  4. hehe. cute sngat ni.. aah, mate cik misya kite ni bulat betol.. hehe =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts