expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 28, 2012

Durian crepe idaman sudah ada di depan mata!

Salam. Yippie..!! Akhirnya dapat lagi saya menikmati durian crepe!! Huhu. Mengidam kot ngalahkan pregnant woman. Ahakss..

Serius memang sodap! Rasa sekali nak lagi berkali-kali!! Uols yang belum pernah try, cepatlah try! Ramai kata ada jual kat Midvaley. But my mom beli dari officemate dia. 6 biji berharga RM 10. Sangat sedap. Tak puas makan sebiji. Hehe..

Sape-sape pandai buat, share la resipi. Cuma saya nak buat tu entah bila la. Hihihi. Rugi tak rasa durian crepe ni. Lemak berkrim disukai ramai gitewww..;-)

Cik Misya : Durian boleh memanaskan badan.



12 comments :

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

serius sedap

Mr. Firdaus Windey said... Reply To This Comment

Makk aihh.. geramnyer tengok.. dah dengar banyak kali dah tapi tak tergerak lagi nak cari.

PRINCESS FARISHA said... Reply To This Comment

yummy! super sedap

ayut said... Reply To This Comment

Durian crepe!nakkkk!huhuhu

NURUL ◕‿◕ said... Reply To This Comment

kita tak minat durian..waaa~

ni da tag :D
http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/2012-giveaway-by-izzahit-dan-ira-arina.html

fifie said... Reply To This Comment

Resipi nie senang je cik Misya, fie dah try buat 2,3 kali. hehehe

D i n said... Reply To This Comment

baru dapat try skali :D

azzra shaheen said... Reply To This Comment

rasa mcm mana eh?

fatin amalina husna said... Reply To This Comment

husna x suka durian yg di lenyek2..huhu..

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah untunglah sape buat bisnes durian crepe skang ni...semua org tgh mencari...

nadia said... Reply To This Comment

uwaaaaa, terliur sangattt tengok durian crepe niii. esok kena try buat laaa. T___T

Pakndakasri said... Reply To This Comment

maaf, ye, mohon laluan, kalau tak sesuai sila remove.

salam, area sp boleh call saya untuk tempahan
04-4590051 (Facebook:Waties Kitchen)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...