Durian crepe idaman sudah ada di depan mata!

Salam. Yippie..!! Akhirnya dapat lagi saya menikmati durian crepe!! Huhu. Mengidam kot ngalahkan pregnant woman. Ahakss..

Serius memang sodap! Rasa sekali nak lagi berkali-kali!! Uols yang belum pernah try, cepatlah try! Ramai kata ada jual kat Midvaley. But my mom beli dari officemate dia. 6 biji berharga RM 10. Sangat sedap. Tak puas makan sebiji. Hehe..

Sape-sape pandai buat, share la resipi. Cuma saya nak buat tu entah bila la. Hihihi. Rugi tak rasa durian crepe ni. Lemak berkrim disukai ramai gitewww..;-)

Cik Misya : Durian boleh memanaskan badan.



Comments

  1. Makk aihh.. geramnyer tengok.. dah dengar banyak kali dah tapi tak tergerak lagi nak cari.

    ReplyDelete
  2. kita tak minat durian..waaa~

    ni da tag :D
    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/2012-giveaway-by-izzahit-dan-ira-arina.html

    ReplyDelete
  3. Resipi nie senang je cik Misya, fie dah try buat 2,3 kali. hehehe

    ReplyDelete
  4. baru dapat try skali :D

    ReplyDelete
  5. husna x suka durian yg di lenyek2..huhu..

    ReplyDelete
  6. wah untunglah sape buat bisnes durian crepe skang ni...semua org tgh mencari...

    ReplyDelete
  7. uwaaaaa, terliur sangattt tengok durian crepe niii. esok kena try buat laaa. T___T

    ReplyDelete
  8. maaf, ye, mohon laluan, kalau tak sesuai sila remove.

    salam, area sp boleh call saya untuk tempahan
    04-4590051 (Facebook:Waties Kitchen)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts