expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, November 10, 2012

Follower saya ke-1111!! Thanks Ika Dania!

Salam.. Wow! 1111... Angka apakah itu?? Nombor ekor kah? Haippp!! Sorry ya Cik Misya tak layan and takkan pernah layan angka 4D neh. Haram hoccay!!;) Ahaks.. Apakah yang dimaksudkan dengan angka 1111 itu? Ecehh... Actually angka tersebut adalah jumlah follower terkini saya! Alhamdulillah.. Thank you so much wat sume follower a.k.a my lovely fans yang sudi follow blog saya yang bese-bese ini. Segan tau! Ahakss gedikk!!


Hajat di hati mahu follow dan review follower bertuah ke 1111 tu but tiada link blog yang boleh saya kunjungi mewakili blog beliau. Siapakan dia si pemegang nombor 1111 itu? Beliau ialah Ika Dania!! Comel je nama dia kan? Huhu. 


Pape pun saya nak ucap thanks kat Ika ni sebab sudi follow saya.. If ada link blog, komen lah kat sini k. Kot-kot saya leh jengah blog anda. Buat follower-follower yang lain pun jangan risau. Anda semua tetap di hati saya. Tanpa anda, siapalah saya. Ecehh! Love uols!!!^^


Cik Misya : Manusia tak boleh hidup keseorangan.

5 comments :

D i n said... Reply To This Comment

haha tahniah :D

cara letak link dalam profile

http://dingraphic.blogspot.com/2012/11/meletak-link-dalam-profile.html

hananhadila said... Reply To This Comment

tahniah kak aimi :D nice number

IkA dANiA said... Reply To This Comment

thanks kak aimi sbb wt entry tntng ni..ika pn xsdr jdy follower yg ke-1111 kt blog ny..huhuu~ pape pn follow ika yew.. thanks..hihi. :)

IkA dANiA said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
fifie said... Reply To This Comment

Tahniah cik misya, ramai betul followers. Fie nie baru merangkak lagi. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...