expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 16, 2012

Happy!! FA pilih saya as blogger bertuah!^_^

Salam.. Yahoooo! Ahaks.. Sukanya dierr...;) Hehe mestilah suka! ngehehe.. AMBOI! Action ya?? Ngee.. Takdelah.. Happy sebab satu lagi segmen yang saya join menjadikan saya salah seorang blogger bertuah. Ngee...^___^ Segmen apakah itu?? Huhu segmen anjuran blogger Filzah Azzahra. Last minute kot saya join kalau tak silap. Huhu. Ala yang banner dia guna gambar bear Pooh tu..;) Segmen Bloglist November by FA!!


Dah tu nape saya happy bagai sangat neh? Huhu.. Sebab FA pilih saya sebagai salah seorang peserta bertuah untuk di review dalam entry khas! Terkejut juga sebab last minute kot saya join. Cer tengok printscreen bawah ni..


Saya peserta No. 18.. Last contestant gitew.. Tak sangka FA pilih no.18 sebagai bertuah! Hehe thanks FA..:) Camne saya leh terpilih? Wallahualam.. But dalam entry segmen ni ada dinyatakan camne leh terpilih..


Maybe rezeki saya agaknya. SYukur blog saya mendapat tempat di hati sanubari pembaca. Eceh.. Perasan! Huhu takdelah.. Yang penting saya join segmen ni untuk eratkan silaturrahim sesam blogger. InsyaAllah saya akan blogwalking rakan-rakan blogger yang lain. Tak sabar nak tunggu review dari FA. Thanks again!^^


Cik Misya : Menunggu janji beberapa blogger lain yang nak review saya. Harap janji ditepati.


2 comments :

Nurul Filzah said... Reply To This Comment

Hahahaah , nak tahu kenapa terpilih ? tunggu entri khas ye kakak .. Nk balas lebiuuuu ..

hananhadila said... Reply To This Comment

wahh ! tahniah kak aimi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...