Jatuh cinta dengan kuih durian ini!!

Salam semua. Erm hari ni taktau nak update apa. But teringat yesterday my mom bawa balik sejenis makanan baru yang berperisa durian. Kalau dah namanya durian, sahlah bau nya sungguh menyengat hidung! Huhu.

Before this pernah dengar n tengok makanan ni via facebook but tak pernah lagi menjamahnya. Nak tahu makanan apa?



Haa nila durian crepe. Err betul ke ejaan saya ni? Huhu. Bentuk dia comel je. Tapi kat facebook.lagi bermacam-macam warna saya jumpa. Memang cute dan rasa geram nak makan. What about its taste? Ermmmm very yummy! Sedap sangat kot! Dalam dia ada durian plus aiskrim vanilla. Dibalut dengan err taktau la ape benda tapi lembut macam kulit popia. Serius memang sedap!


Cuma harganya agak mahal la. 5 biji berharga RM10. Maybe sebab susah nak prepare kot. Nak kopek durian bagai. Owh teringinnya nak rasa lagi! Jatuh cinta, huhu. Sape ada jual yang lagi murah? Hehe. Meh la habaq kat saya naa..

Cik Misya : Durian memanaskan badan.

Comments

  1. hihihihi... mmg sedap kan...
    saya pun suka...

    ReplyDelete
  2. tak biasa tengok & dengar...sedap ka?
    mahal gila..

    ReplyDelete
  3. gebunya..nmpak macam sedap..tp durian kot..heheh..

    ReplyDelete
  4. durian pancake! kat Mid Valley ada jual sis... heee... ^_^ pernah makan sekali dulu... tapi x berapa nak minat...biasa biasa jer...

    ReplyDelete
  5. Sedap ke? :O
    Anw,jom singgah sini!
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/ainhaqis-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. wow...
    nampak licin je..=)
    tak pernah makan..
    durian goreng je pernah makan..=p

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap...
    Tak pernah cuba lagi...

    ReplyDelete
  8. nyum3...

    ps: nak join model berhijab jgk...hehe...btw, jom join first GA tirah :)

    ReplyDelete
  9. assalammualaikum, is datang singgah sini, kiss2 ads yang ada jemput ke blog is yer?

    Santai iskandarX

    ReplyDelete
  10. sdap tak teringin sangat , selalu nampak tapi tak penah nak try

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts