expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, November 3, 2012

Jatuh cinta dengan kuih durian ini!!

Salam semua. Erm hari ni taktau nak update apa. But teringat yesterday my mom bawa balik sejenis makanan baru yang berperisa durian. Kalau dah namanya durian, sahlah bau nya sungguh menyengat hidung! Huhu.

Before this pernah dengar n tengok makanan ni via facebook but tak pernah lagi menjamahnya. Nak tahu makanan apa?



Haa nila durian crepe. Err betul ke ejaan saya ni? Huhu. Bentuk dia comel je. Tapi kat facebook.lagi bermacam-macam warna saya jumpa. Memang cute dan rasa geram nak makan. What about its taste? Ermmmm very yummy! Sedap sangat kot! Dalam dia ada durian plus aiskrim vanilla. Dibalut dengan err taktau la ape benda tapi lembut macam kulit popia. Serius memang sedap!


Cuma harganya agak mahal la. 5 biji berharga RM10. Maybe sebab susah nak prepare kot. Nak kopek durian bagai. Owh teringinnya nak rasa lagi! Jatuh cinta, huhu. Sape ada jual yang lagi murah? Hehe. Meh la habaq kat saya naa..

Cik Misya : Durian memanaskan badan.

12 comments :

JaSSNaNi said... Reply To This Comment

hihihihi... mmg sedap kan...
saya pun suka...

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

tak biasa tengok & dengar...sedap ka?
mahal gila..

luqman zakaria said... Reply To This Comment

gebunya..nmpak macam sedap..tp durian kot..heheh..

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

durian pancake! kat Mid Valley ada jual sis... heee... ^_^ pernah makan sekali dulu... tapi x berapa nak minat...biasa biasa jer...

Aynahusna said... Reply To This Comment

Sedap ke? :O
Anw,jom singgah sini!
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/ainhaqis-giveaway.html

Herma Julianny said... Reply To This Comment

wow...
nampak licin je..=)
tak pernah makan..
durian goreng je pernah makan..=p

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Macam sedap jark..

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Nampak sedap...
Tak pernah cuba lagi...

tirahzairi said... Reply To This Comment

nyum3...

ps: nak join model berhijab jgk...hehe...btw, jom join first GA tirah :)

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said... Reply To This Comment

assalammualaikum, is datang singgah sini, kiss2 ads yang ada jemput ke blog is yer?

Santai iskandarX

amranaiman said... Reply To This Comment

cm bantal ek .. :)

Nur farahiza said... Reply To This Comment

sdap tak teringin sangat , selalu nampak tapi tak penah nak try

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...