Jatuh cinta dengan Monster [Big Bang]!

Salam.. Alamak tetiba hantu K-Pop Cik Misya dah datang! Heh. Dah lama tak layan lagu K-Pop ni sebenarnya. Last dulu menggila dengan lagu Fiction by The Beast. Siap wat background sound untuk blog lagi. Huhu. Now muncul plak Big Bang dengan lagu Monster. Pergh mula-mula dengar i terus jatuh cinta you..;) Memang favourite saya lagu-lagu jenis camni la. Rancak tapi melodi dia tak bingit dan menusuk kalbu! Ecehh..! Jom layan video klip Big Bang-Monster ni. Really ohsem!!^^


Fuh! Dasat! First time tonton video K-Pop yang takde menari-nari macam biasa tu. Kira out of typical punya trademark la. Biasa kalau tak nari tu bukan K-Pop la. huhu. Memang saya kagum dengan clip nih. Everything looks fresh and real! Bila Malaysia nak wat camni? huhu..

 5 jejaka.. Kalau monster tu hensem-hensem gini, i rela kena tangkap! Ahaks.. Gatai!;) Tapi seperti biasa saya tak suka muka lelaki terlampau jambu. Ouch, tak nampak kejantannya! Haha...

Time ni paling saya suka sekali! Smart seyh..! Haha memang falling in love la! Ngee.. Incik tunang jangan marah ye..;))

Sampai masa drive tadi bila radio mainkan je lagu ni, volume paling maximum saya pasang! Ahaks.. Feeling-feeling artis K-Pop giteww.. At least takdelah ngantuk masa drive. Huhu.

Cik Misya : Teringin melancong ke Korea.

Comments

  1. bigbang! taeyang sy punya ya kak. haha :D

    ReplyDelete
  2. KAK BUI PUN TERINGIN NAK KE KOREA..NK JUMPA HYUN BIN..^_^

    ReplyDelete
  3. dulu ms lum kawin memang sk kpop ni tp now errrmmm suam kuku jek..cite paling suka F4 betul ke 4 orang jejaka 2 sorang awek ha ha ha lupe sume daaaaaaa

    ReplyDelete
  4. make up pon da mcm monster.serammm ohh ! haha.tp mmg best arr klip video neh :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts