expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, November 6, 2012

Jatuh cinta dengan Monster [Big Bang]!

Salam.. Alamak tetiba hantu K-Pop Cik Misya dah datang! Heh. Dah lama tak layan lagu K-Pop ni sebenarnya. Last dulu menggila dengan lagu Fiction by The Beast. Siap wat background sound untuk blog lagi. Huhu. Now muncul plak Big Bang dengan lagu Monster. Pergh mula-mula dengar i terus jatuh cinta you..;) Memang favourite saya lagu-lagu jenis camni la. Rancak tapi melodi dia tak bingit dan menusuk kalbu! Ecehh..! Jom layan video klip Big Bang-Monster ni. Really ohsem!!^^


Fuh! Dasat! First time tonton video K-Pop yang takde menari-nari macam biasa tu. Kira out of typical punya trademark la. Biasa kalau tak nari tu bukan K-Pop la. huhu. Memang saya kagum dengan clip nih. Everything looks fresh and real! Bila Malaysia nak wat camni? huhu..

 5 jejaka.. Kalau monster tu hensem-hensem gini, i rela kena tangkap! Ahaks.. Gatai!;) Tapi seperti biasa saya tak suka muka lelaki terlampau jambu. Ouch, tak nampak kejantannya! Haha...

Time ni paling saya suka sekali! Smart seyh..! Haha memang falling in love la! Ngee.. Incik tunang jangan marah ye..;))

Sampai masa drive tadi bila radio mainkan je lagu ni, volume paling maximum saya pasang! Ahaks.. Feeling-feeling artis K-Pop giteww.. At least takdelah ngantuk masa drive. Huhu.

Cik Misya : Teringin melancong ke Korea.

7 comments :

yaya ade said... Reply To This Comment

bigbang! taeyang sy punya ya kak. haha :D

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

alamak...tak kenal!

Yana Aina said... Reply To This Comment

mmg best layan lagu nie ^^

Bui Junaidi said... Reply To This Comment

KAK BUI PUN TERINGIN NAK KE KOREA..NK JUMPA HYUN BIN..^_^

Aisyah Husaini said... Reply To This Comment

dulu ms lum kawin memang sk kpop ni tp now errrmmm suam kuku jek..cite paling suka F4 betul ke 4 orang jejaka 2 sorang awek ha ha ha lupe sume daaaaaaa

♥ Miss Hearty ♥ said... Reply To This Comment

make up pon da mcm monster.serammm ohh ! haha.tp mmg best arr klip video neh :)

Nur farahiza said... Reply To This Comment

semua peminat korea nie , hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...