expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 23, 2012

Jom BW sambil Follow sampai Lebam

Salam.. Huhu habis saya kena penumbuk sampai lebam!! hehe.. Takpe nanti cover dengan foundation, hilanglah kesan lebam tuh. Heh loyar burok plak saya ya?;) Jangan risau, segmen saya join ni takdelah sampai kena bertumbuk-tumbuk hingga lebam-lebam. Hanya follow je syarat-syarat nak join kat SINI. Ataupun tumbuk banner kat bawah ni sampai lebam! Huhu..

Cantik pula banner segmen ni. Mengerlip macam lampu kelap-kelip hari raya! Hehe gurau je.. But saya sendiri pun sampai sekarang tak pandai edit gambar jadi kelip-kelip camni. Sape tahu, tolong ajar kan leh tak? hehe...



Cik Misya : Pandai guna Photoscape je.

17 comments :

D i n said... Reply To This Comment

hehehe datang singah dari segmen yg sama :D

Sa Michaisi said... Reply To This Comment

Eh eh , photoscape pun boleh buat taw. Hehehe , okay done ;)

Haziqah and atiQah said... Reply To This Comment


Golek-golek sini dari segmen yang sama. ^___^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

btw, join jom GA hebat ni! Banyak hadiah yang osem menanti! : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

Cik Wieda said... Reply To This Comment

bw sini :)

http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

amy fendi said... Reply To This Comment

BW sini, dari segmen yang sama http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Jom join Giveaway Fatini http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

cik sweety said... Reply To This Comment

dah lama folo sini... keh3 :)

jum join blog saya plaks ~

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

CikMunBlogger said... Reply To This Comment

singgah memalam kat sini :)

Azwar Syuhada said... Reply To This Comment

bw sini.. dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

Fatin Nabila said... Reply To This Comment

Dari segmen yang sama ^^V

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Reena Shukri said... Reply To This Comment

reena singgah sini..dtg dr segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

ayu dtg dr segmen yang sama...

tieyadora said... Reply To This Comment

haii dari segmen yang same.. salam kenal n dah folow awak :)
http://tieyadora-kisahdongengsaja.blogspot.com/

leogurl94 said... Reply To This Comment

Follow sini ^^

http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Anis Farhana said... Reply To This Comment

Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

RaaRocherr said... Reply To This Comment

Dari segmen yg sma. singgah dan follow blog comel ini :)

http://raarocherr.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Zahrina said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama.:)
jemput ke blog saya ye...

http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Zahrina said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama.:)
saya dah follow awak jemput ke blog saya ye...

http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...