Jom BW sambil Follow sampai Lebam

Salam.. Huhu habis saya kena penumbuk sampai lebam!! hehe.. Takpe nanti cover dengan foundation, hilanglah kesan lebam tuh. Heh loyar burok plak saya ya?;) Jangan risau, segmen saya join ni takdelah sampai kena bertumbuk-tumbuk hingga lebam-lebam. Hanya follow je syarat-syarat nak join kat SINI. Ataupun tumbuk banner kat bawah ni sampai lebam! Huhu..

Cantik pula banner segmen ni. Mengerlip macam lampu kelap-kelip hari raya! Hehe gurau je.. But saya sendiri pun sampai sekarang tak pandai edit gambar jadi kelip-kelip camni. Sape tahu, tolong ajar kan leh tak? hehe...



Cik Misya : Pandai guna Photoscape je.

Comments

  1. hehehe datang singah dari segmen yg sama :D

    ReplyDelete
  2. Eh eh , photoscape pun boleh buat taw. Hehehe , okay done ;)

    ReplyDelete

  3. Golek-golek sini dari segmen yang sama. ^___^

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    btw, join jom GA hebat ni! Banyak hadiah yang osem menanti! : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
  4. bw sini :)

    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  5. BW sini, dari segmen yang sama http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    Jom join Giveaway Fatini http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  6. dah lama folo sini... keh3 :)

    jum join blog saya plaks ~

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. bw sini.. dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang sama ^^V

    http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. reena singgah sini..dtg dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. haii dari segmen yang same.. salam kenal n dah folow awak :)
    http://tieyadora-kisahdongengsaja.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Follow sini ^^

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yg sma. singgah dan follow blog comel ini :)

    http://raarocherr.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama.:)
    jemput ke blog saya ye...

    http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama.:)
    saya dah follow awak jemput ke blog saya ye...

    http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts