Jom Follow Follow By NAJWA ARBA .

Salam.. Em bab follow-follow ni memang saya suka nak join. Huhu.. Uols pun mesti suka kan? Apa lagi, jom terjah SINI atau hit banner okeys...


Follower saya so far ada 1221 orang.. Hopefully leh capai seramai 2000 orang for this year. Boleh ke?? Huhu.. InsyaAllah..:)

Tarikh mula-mula saya berblogging adalah pada 4 Mei 2010. Lama dah kan? Entri pertama saya di SINI.^^

Seperti biasa saya mahu tag Mujahidah dan Eraz Fadli. Dorang ni kaki join segmen. Hihi... 

Yang lain nak join pun boleh.. No prob at all! Tamat pada 3 Disember 2012. =)


Cik Misya : Jangan sampai ada orang 'follow' saya betul-betul sudah.

Comments

  1. blog yana pon dh lama wujud..cuma baru thn nie jerk aktif ... hehhhh

    ReplyDelete
  2. yana tag aimi ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/nabila-medans-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen.. :)

    klau sudi singgah la sini jap.. ;)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html

    ReplyDelete
  4. LUPA la dah gitau tak,, you are tagged :D

    http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/mega-giveaway-dari-wwwyanayassincom.html?showComment=1353850598468#c8278136953741461933

    ReplyDelete
  5. perlukan komen .. which one better ? hehe

    http://paanzai.blogspot.com/2012/11/belog-dahku-sudah-berwajah-baru.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts