expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 26, 2012

Jom Follow Follow By NAJWA ARBA .

Salam.. Em bab follow-follow ni memang saya suka nak join. Huhu.. Uols pun mesti suka kan? Apa lagi, jom terjah SINI atau hit banner okeys...


Follower saya so far ada 1221 orang.. Hopefully leh capai seramai 2000 orang for this year. Boleh ke?? Huhu.. InsyaAllah..:)

Tarikh mula-mula saya berblogging adalah pada 4 Mei 2010. Lama dah kan? Entri pertama saya di SINI.^^

Seperti biasa saya mahu tag Mujahidah dan Eraz Fadli. Dorang ni kaki join segmen. Hihi... 

Yang lain nak join pun boleh.. No prob at all! Tamat pada 3 Disember 2012. =)


Cik Misya : Jangan sampai ada orang 'follow' saya betul-betul sudah.

6 comments :

Unknown said... Reply To This Comment

blog yana pon dh lama wujud..cuma baru thn nie jerk aktif ... hehhhh

Unknown said... Reply To This Comment

datang sini :)

Unknown said... Reply To This Comment

yana tag aimi ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/nabila-medans-giveaway.html

Syamimi Saad said... Reply To This Comment

selamat bersegmen.. :)

klau sudi singgah la sini jap.. ;)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html

mujagirl92 said... Reply To This Comment

LUPA la dah gitau tak,, you are tagged :D

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/mega-giveaway-dari-wwwyanayassincom.html?showComment=1353850598468#c8278136953741461933

Unknown said... Reply To This Comment

perlukan komen .. which one better ? hehe

http://paanzai.blogspot.com/2012/11/belog-dahku-sudah-berwajah-baru.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...