Jom nikmati minuman coklat kartun Boboiboy!

Salam.. Erm petang-petang gini memang nyaman if dapat meneguk secawan minuman hot chocolate. Masyuukkk..

Teringat saya pernah beli minuman coklat 3 in 1 keluaran errr taktahu la. Tapi if korang pernah atau memang follow cerita kartun Boboiboy yang tengah fofular kat TV3 tu, mesti tahu kot about coklat Tok Aba dalam cite tu. Huhu. Haa kali ni minuman coklat dari siri animasi tersebut dikeluarkan untuk sesiapa saja yang teringin nak rasa minuman coklat Boboiboy nih. Huhu. Saya beli ni masa pameran Halalfest di PWTC hari tu. Rasa sekali, terus beli sepeket! Memang sodap compare to minuman coklat such as Milo dan sebagainya. Heh.

So far belum keluar di pasaran lagi rasanya. Bak kata penjualnya hari tu, InsyaAllah akan masuk pasaran lebih besar tak lama lagi. Bukan takat leh wat minuman je, leh gak guna wat kek, biskut dan lain-lain tau serbuk cokkat ni. So, serbaguna la kiranya. Jangan lupa beli tau if uols jumpa kat kedai. Memang lazat gituh!:-)

Cik Misya : Hot chocolate penyegar di waktu dingin.


Comments

  1. Assalamualaikum awak..
    dah sihat ke? sedap ke milo ni? saya dah pernah minum. suami saya suka pulak milo ni. rasa kelat kan. hehehe

    ReplyDelete
  2. wah cam best ni..tok abah punya coklat...

    ReplyDelete
  3. ya Allah , nmpak sedap je :') da ah tgh lapar nih .. haha tacing pulak >< hmmm nk jugakkkk

    ReplyDelete
  4. cdap2...kte pn dh pnh ase..cdap gilew..xrugi lew beli..produk org kte tu.. :)hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts