expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, November 24, 2012

Jom serbu Festival Hijab di Anggerik Mall, Shah Alam!!

Salam.. Haa sape-sape yang duk berhampiran Anggerik Mall, Shah Alam or kawasan sekitarnya, meh la ke Festival Hijab besar-besaran ni! Sebagai membantu promotion group Hijab Comunity Malaysia (HCM), so saya jemput anda semua ke festival ni. Macam-macam ada!!


Cuma saya tak berkesempatan mahu sertai sebab this weekend ada hal perlu diselesaikan.:) If uols tengah free-free takde watpe tu, terjahlah program ni okeys. Actually dah start dari semalam lagi. Hari ni baru sempat nak posting. Happy Weekend!!=)



Cik Misya : Berhijab juga boleh berfesyen.

2 comments :

Aimi Wardina ♥ said... Reply To This Comment

Alamak! Ada Ana Muslim laa!! Tapi, tak leh pi. Huhu. Sedih sangat :(

fifie said... Reply To This Comment

untung lahhh tinggal kat luar. jauh dengan kelantan SACC mall

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...