expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 23, 2012

Jom tambahkan follower di twitter dan blog.

Salam.. Erm satu lagi segmen yang saya tertarik mahu join. Bab-bab follow atau blogwaking insyaAllah saya no hal. Ceh berlagak! Ngeee takdelah.. But saya memang suka ngan segmen-segmen camni. Senang dan pantas nak join. Jom join sekali kat SINI atau klik pada banner ya! 


Err cuma saya ni tiada Twitter, tak tahulah penyertaan saya ni diterima atau tidak. Harap-harap diterima la. Ngeeee... Lebih cuba daripada tak cuba langsung, ye dop?;) Lagi satu, mana direct link segmen ni ya? Saya tak dapat nak linkkan segmen ni direct ke entri penganjur. Besides blognya agak complicated sebab takleh nak tengok post-post sebelumnya.. Harap penganjur alert about this.:)



Cik Misya : Cukuplah sekadar berfacebook dan berblogging saja buat masa sekarang.

11 comments :

nurayn said... Reply To This Comment

BW, follow me :)

syaa sya said... Reply To This Comment

ohh sorry ni first time sy buat segmen. thanks and done follow awk :)

Solehah Shamsuddin said... Reply To This Comment

Salam. Saya dah follow blog awak. Jom follow blog dan twitter saya semula.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

syaa sya said... Reply To This Comment

senarai peserta dh adaa! jom tgk !!! btw letak cbox lain kali :) thanks

Nurul Syazleene said... Reply To This Comment

Salam. Saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya semula. thanks :) http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

aidacomel said... Reply To This Comment

http://aidadamiastory.blogspot.com/2012/11/lets-join-guys.html

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

ayu dtg dr segmen yang sama..

SakinaAlia said... Reply To This Comment

same segment :)
http://sakinaalia.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

secret of us said... Reply To This Comment

segment same..^^

Done follow you at blog and twitter..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/jom-tambahkan-follower-di-twitter-dan.html

ilham de parfum said... Reply To This Comment

done follow this blog :)

salam uols..harap kasih sayang uols untuk follow blog sy :) uols cari perfume? sy ada pelbagai perfume dr yang murah sampai yg mahal..jom tgk n jgn lupe follow..hrp2 follower bertuah dpt perfume free :)

TintaMerah said... Reply To This Comment

follow di sini
dari segmen yg sama
http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...