Jom tambahkan follower di twitter dan blog.

Salam.. Erm satu lagi segmen yang saya tertarik mahu join. Bab-bab follow atau blogwaking insyaAllah saya no hal. Ceh berlagak! Ngeee takdelah.. But saya memang suka ngan segmen-segmen camni. Senang dan pantas nak join. Jom join sekali kat SINI atau klik pada banner ya! 


Err cuma saya ni tiada Twitter, tak tahulah penyertaan saya ni diterima atau tidak. Harap-harap diterima la. Ngeeee... Lebih cuba daripada tak cuba langsung, ye dop?;) Lagi satu, mana direct link segmen ni ya? Saya tak dapat nak linkkan segmen ni direct ke entri penganjur. Besides blognya agak complicated sebab takleh nak tengok post-post sebelumnya.. Harap penganjur alert about this.:)



Cik Misya : Cukuplah sekadar berfacebook dan berblogging saja buat masa sekarang.

Comments

  1. ohh sorry ni first time sy buat segmen. thanks and done follow awk :)

    ReplyDelete
  2. Salam. Saya dah follow blog awak. Jom follow blog dan twitter saya semula.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

    ReplyDelete
  3. senarai peserta dh adaa! jom tgk !!! btw letak cbox lain kali :) thanks

    ReplyDelete
  4. Salam. Saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya semula. thanks :) http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

    ReplyDelete
  5. http://aidadamiastory.blogspot.com/2012/11/lets-join-guys.html

    ReplyDelete
  6. same segment :)
    http://sakinaalia.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

    ReplyDelete
  7. segment same..^^

    Done follow you at blog and twitter..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/jom-tambahkan-follower-di-twitter-dan.html

    ReplyDelete
  8. done follow this blog :)

    salam uols..harap kasih sayang uols untuk follow blog sy :) uols cari perfume? sy ada pelbagai perfume dr yang murah sampai yg mahal..jom tgk n jgn lupe follow..hrp2 follower bertuah dpt perfume free :)

    ReplyDelete
  9. follow di sini
    dari segmen yg sama
    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts