expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 22, 2012

Lets view my catwalk in Pencarian Model Dlia Jane Collection 2012/2013 (Teaser video)

Salam semua..:) Ingat lagi saya share dengan anda tentang Pencarian Model Dlia Jane Collections 2012/2013? Alhamdulillah rezeki saya merangkul kemenangan di tempat ketiga dalam competition tersebut. Entri penuh ada di SINI. So today saya share dengan anda teaser video hasil videographer hebat! Ni sebahagian saja.. Video penuh akan dikeluarkan tak lama lagi. Huhu. Jom view apa yang berlaku semasa pertandingan tersebut!!


Best tak? Huhu.. Tahu kan yang mana satu saya?;) Yang pakai dress silver/kelabu tu.. Bila tengok je clip ni, owh rindunya mahu catwalk sebegitu lagi!! Puas dan happy sangat-sngat cos dapat wat yang terbaik depan juri. Ngeee...^_^ 


Thanks so much to Kak Nor (Dlia Jane' owner) for this great event! Syukur Alhamdulillah bakat saya dilihat oleh juri sehingga saya berjaya menang tempat ketiga. Tahniah juga wat rakan-rakan yang lain. Uols pun hebat-hebat juga!=)




Cik Misya : Pernah rasa putus asa dalam bidang modelling.

4 comments :

D i n said... Reply To This Comment

wahhh lawanyaa heheh tahniah :)

Mohd Lokman Bin Ramli said... Reply To This Comment

tahniah kak aimi.. ^_^

nur hayati said... Reply To This Comment

wahhhh..canteknye die..tahniah ek..smg success selalu..:)

Amanda Suria said... Reply To This Comment

tahniah misya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...