Lunch : Rojak Mee and orange juice.

Salam. Uols dah lunch? Mestilah tengah lunch kan? Dah memang lunch hour pun sekarang nih. Ahaks berapa banyak perkataan lunch daa. :-P

Seperti biasa mesti uols ambil nasi berlauk paum memacam for lunch rite? But today i don't have mood nak makan nasi. Takde selera pula nak jamah nasi tengahari ni. Saja la nak try makan rojak mee plak. Taktahu la apa rasanya. It looks marvelous! Huhu.

First time merasa jus pulpy orange nih. Sedap! Lagi sedap dari twister kot. Entah, lebih kurang jek. Huhu. Apalah saya ni kan. Makan macam orang diet. Orang diet pun makan tak camni. Hehe. Camne nak naik berat badan?? Huu..


Cik Misya: Selera ikut mood.

Comments

  1. samalah kita...today x ada selera nak makan nasik... ^_^ tapi cam biasa makan-makanan yang boleh menyumbang kepada kenaikan berat badan...iaitu fast food... ^_^

    ReplyDelete
  2. sedap apa.. kalau makan tu pun dah kenyang kan.. cukup la sblm dinner nanti.. isyyy awat tak leh tengok plak ni.. lapar jadinya..

    ReplyDelete
  3. akak makan laksa jer.....x tau dah nak makan apa..

    ReplyDelete
  4. cik misya sengaja goda fie. hahhaa. dah lama tak makan rojak mee yang sedap.

    ReplyDelete
  5. uish..itu je kak aimi mkn??
    husna payah kalau x mkn nasi time tgh hari..=P

    ReplyDelete
  6. Sedapnyaa ! lame tak mkn rojak mee :)

    ReplyDelete
  7. Kak Aimi., saya tag Kak Aimi sini..

    http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/2012/11/segmen-2nd-aniversary-giveaway-by-qcey.html

    ReplyDelete
  8. tengahari tadi 'makan hati'' je..Eh,makan nasi dengan hati goreng..hehehe..=D

    ReplyDelete
  9. hmmm...mcm sedap plak tgk rojak tu...

    ReplyDelete
  10. salam,,kaknorzi ada baca komen pasal sponsor baju utk photoshoot. aimi email kakzi no tel ada whatsapp tak> email no ya nak tanya detail :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts