expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 9, 2012

Lunch : Rojak Mee and orange juice.

Salam. Uols dah lunch? Mestilah tengah lunch kan? Dah memang lunch hour pun sekarang nih. Ahaks berapa banyak perkataan lunch daa. :-P

Seperti biasa mesti uols ambil nasi berlauk paum memacam for lunch rite? But today i don't have mood nak makan nasi. Takde selera pula nak jamah nasi tengahari ni. Saja la nak try makan rojak mee plak. Taktahu la apa rasanya. It looks marvelous! Huhu.

First time merasa jus pulpy orange nih. Sedap! Lagi sedap dari twister kot. Entah, lebih kurang jek. Huhu. Apalah saya ni kan. Makan macam orang diet. Orang diet pun makan tak camni. Hehe. Camne nak naik berat badan?? Huu..


Cik Misya: Selera ikut mood.

11 comments :

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

samalah kita...today x ada selera nak makan nasik... ^_^ tapi cam biasa makan-makanan yang boleh menyumbang kepada kenaikan berat badan...iaitu fast food... ^_^

JaSSNaNi said... Reply To This Comment

sedap apa.. kalau makan tu pun dah kenyang kan.. cukup la sblm dinner nanti.. isyyy awat tak leh tengok plak ni.. lapar jadinya..

SURIA AMANDA said... Reply To This Comment

akak makan laksa jer.....x tau dah nak makan apa..

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

glup!

fifie said... Reply To This Comment

cik misya sengaja goda fie. hahhaa. dah lama tak makan rojak mee yang sedap.

fatin amalina husna said... Reply To This Comment

uish..itu je kak aimi mkn??
husna payah kalau x mkn nasi time tgh hari..=P

\\ Izzah // said... Reply To This Comment

Sedapnyaa ! lame tak mkn rojak mee :)

melissa lissalalissa said... Reply To This Comment

Kak Aimi., saya tag Kak Aimi sini..

http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/2012/11/segmen-2nd-aniversary-giveaway-by-qcey.html

MarliaMarble said... Reply To This Comment

tengahari tadi 'makan hati'' je..Eh,makan nasi dengan hati goreng..hehehe..=D

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hmmm...mcm sedap plak tgk rojak tu...

norzibeautilicioushouse said... Reply To This Comment

salam,,kaknorzi ada baca komen pasal sponsor baju utk photoshoot. aimi email kakzi no tel ada whatsapp tak> email no ya nak tanya detail :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...