Lunch terakhir di Quality Hotel, Shah Alam.

Salam semua. Huuu rindunya ngan blog saya ni. Beberapa hari ni memang sangat busy. Plus tak balik rumah berapa hari dah. Outstation punya pasal. Huhu.

But today barulah dapat balik rumah. Tak sabar mahu bertemu teddy bear kesayangan di rumah. Hehe. Boring juga dok hotel lama-lama. Muak dah makan hotel. So today is the last day i'm having my lunch at hotel. Alhamdulillah rezeki. Compare ngan orang lain yang langsung tak dapat makan.

Boleh tahan jugalah makanan kat Quality Hotel, Shah Alam ni. Nak kata sedap sangat, tidaklah. Huhu. Overall memuaskan. Memang banyak pilihan makanan. :-)

Weekend di Prescott Inn Kajang. Minggu ni di Quality Hotel, Shah Alam. Rindu giler nak balik rumah. Tuntutan kerja punya pasal kenalah berkorban.. Ok nak pulang. Tunggu saya update lagi entry ya. Nak rest puas-puas kat rumah.^^

Cik Misya : Penakut tidur hotel sorang-sorang.







Comments

  1. laluan ta tuu kalau nk ke syeksen dua....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, awak tdo hotel sorang2?
    kalau saya pun jadi takut. mana berani. hotel tak macam rumah sendiri. kalau duduk rumah sendiri sorang pun still be fine lagi hee. yeayy awak dah boleh baleh rumah peluk teddy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu nasib bek ada member duk tinggal berhampiran. Ajak dia temankan tido. Huhu.

      Delete
  3. sama la kita.. takut tido hotel sorang2.. mula la nak pikir yang bukan2

    ReplyDelete
  4. patut la senyap jer..ada course rupanya...

    ReplyDelete
  5. hehe sedap2 menu tu!

    ReplyDelete
  6. Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts