expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 21, 2012

Lunch terakhir di Quality Hotel, Shah Alam.

Salam semua. Huuu rindunya ngan blog saya ni. Beberapa hari ni memang sangat busy. Plus tak balik rumah berapa hari dah. Outstation punya pasal. Huhu.

But today barulah dapat balik rumah. Tak sabar mahu bertemu teddy bear kesayangan di rumah. Hehe. Boring juga dok hotel lama-lama. Muak dah makan hotel. So today is the last day i'm having my lunch at hotel. Alhamdulillah rezeki. Compare ngan orang lain yang langsung tak dapat makan.

Boleh tahan jugalah makanan kat Quality Hotel, Shah Alam ni. Nak kata sedap sangat, tidaklah. Huhu. Overall memuaskan. Memang banyak pilihan makanan. :-)

Weekend di Prescott Inn Kajang. Minggu ni di Quality Hotel, Shah Alam. Rindu giler nak balik rumah. Tuntutan kerja punya pasal kenalah berkorban.. Ok nak pulang. Tunggu saya update lagi entry ya. Nak rest puas-puas kat rumah.^^

Cik Misya : Penakut tidur hotel sorang-sorang.







10 comments :

TiranaAduka said... Reply To This Comment

laluan ta tuu kalau nk ke syeksen dua....

Sheila Salim said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, awak tdo hotel sorang2?
kalau saya pun jadi takut. mana berani. hotel tak macam rumah sendiri. kalau duduk rumah sendiri sorang pun still be fine lagi hee. yeayy awak dah boleh baleh rumah peluk teddy!

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Huhu nasib bek ada member duk tinggal berhampiran. Ajak dia temankan tido. Huhu.

syiela said... Reply To This Comment

sama la kita.. takut tido hotel sorang2.. mula la nak pikir yang bukan2

iezayusof said... Reply To This Comment

wahh, sedapnyaa makanan diaa xD

Saya Disini said... Reply To This Comment

sedpnye

SURIA AMANDA said... Reply To This Comment

patut la senyap jer..ada course rupanya...

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

hehe sedap2 menu tu!

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

meliurkan betul gambar2 tu...

ketikketok said... Reply To This Comment

Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...