Maggi sup pembuka selera after shooting.

Salam. Alhamdulillah settle outdoor shoot with Syafiq at Taman Saujana Hijau, Putrajaya tadi. Huhu. Memang sangat fun walaupun saya tak berapa sihat sebenarnya. Hujan lebat tetap tak mendownkan kami untuk teruskan shooting. Thanks to sis Elena Saleh for her make up. Merangkap sponsor makan saya hari ni! Ahakss.. She's so kind! Best dapat kenal sis-sis baik camni.^^


Habis shoot apa lagi, melantak ler.. Huhu. Photognya si Syafiq memang dah kelaparan.  So mapley la jadi mangsa. Hehe. Selera saya tak berapa nak hado maka maggi sup jela jadi bahan makan malam saya kali ni. Okla tu kan daripada tak makan. But memang saya sangat ske with maggi soup di mamak kembar, Presint 9 nih. Huhu.

InsyaAllah lepas photog dah edit and publish his artworks, i will share the photos to all of you. Now time for rest. Badan saya dah mula panas mahu demam balik. Papai sume..


Cik Misya : Badan panas sebab demam tapi rasa kesejukan.


Comments

  1. alah yg kuning dia dah pecah....ni yg terasa nak pg kedai mamak jap ni...

    ReplyDelete
  2. aiyo...telur 2 mc sodap je..kak aimi bagi kite semagkuk

    ReplyDelete
  3. HAII! Fatini sedang mencari sponsor hebat untuk GA Fatini kali ini. Fatini harap sangat yang anda sudi jadi sponsor GA tu bagi memeriahkan GA ini. Untuk maklumat lanjut, anda boleh jenguk kat sini. TQ:)
    http://www.fatinirdina.com/2012/11/pencarian-sponsor-untuk-bloggership.html

    ReplyDelete
  4. Haiii sedapnyaaa. Besok nak g makan lah. Hhee

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum awak, kalau rasa sakit tu cepat2 makan antibiotik tau :)

    ReplyDelete
  6. salalu order magi grg jerk ^^ mcm nk tukar selera plak pas tgk magi atas tue .. hehehh

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts