expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, November 13, 2012

Maggi sup pembuka selera after shooting.

Salam. Alhamdulillah settle outdoor shoot with Syafiq at Taman Saujana Hijau, Putrajaya tadi. Huhu. Memang sangat fun walaupun saya tak berapa sihat sebenarnya. Hujan lebat tetap tak mendownkan kami untuk teruskan shooting. Thanks to sis Elena Saleh for her make up. Merangkap sponsor makan saya hari ni! Ahakss.. She's so kind! Best dapat kenal sis-sis baik camni.^^


Habis shoot apa lagi, melantak ler.. Huhu. Photognya si Syafiq memang dah kelaparan.  So mapley la jadi mangsa. Hehe. Selera saya tak berapa nak hado maka maggi sup jela jadi bahan makan malam saya kali ni. Okla tu kan daripada tak makan. But memang saya sangat ske with maggi soup di mamak kembar, Presint 9 nih. Huhu.

InsyaAllah lepas photog dah edit and publish his artworks, i will share the photos to all of you. Now time for rest. Badan saya dah mula panas mahu demam balik. Papai sume..


Cik Misya : Badan panas sebab demam tapi rasa kesejukan.


8 comments :

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

alah yg kuning dia dah pecah....ni yg terasa nak pg kedai mamak jap ni...

Ismi Iman said... Reply To This Comment

aiyo...telur 2 mc sodap je..kak aimi bagi kite semagkuk

MarliaMarble said... Reply To This Comment

Maggi pon sodap...=D

fatini_irdina said... Reply To This Comment

HAII! Fatini sedang mencari sponsor hebat untuk GA Fatini kali ini. Fatini harap sangat yang anda sudi jadi sponsor GA tu bagi memeriahkan GA ini. Untuk maklumat lanjut, anda boleh jenguk kat sini. TQ:)
http://www.fatinirdina.com/2012/11/pencarian-sponsor-untuk-bloggership.html

fifie said... Reply To This Comment

Haiii sedapnyaaa. Besok nak g makan lah. Hhee

Sheila Salim said... Reply To This Comment

Assalamualaikum awak, kalau rasa sakit tu cepat2 makan antibiotik tau :)

yana aina said... Reply To This Comment

salalu order magi grg jerk ^^ mcm nk tukar selera plak pas tgk magi atas tue .. hehehh

Pokok Manggis Depan Rumah said... Reply To This Comment

sedap makan meggie time hujan-hujan.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...