expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 12, 2012

Menang topup RM15 untuk segmen Ieka Farhana!! Syukur..

Salam.. Yeay Alhamdulillah...!! Saya menang hadiah untuk Segmen Tambah Follower Laju-Laju by Ieka Farhana!! Entri segmen yang saya buat boleh terjah di SINI.


Tak caya? Meh sini saya printscreen pengumuman pemenang yang dibuat oleh penganjur..


Tuuu... Nampak tak nama saya Aimi Syahirah tu? Hehe.. Alhamdulillah rezeki. So, apa hadiah yang saya menang?;) 

1st prize bagi sesiapa yang banyak memiliki followers akan terima topap sebanyak rm30 
dan 2nd prize akan menerima rm15 .. (Saya pemenang 2nd la kan? huhu..)

Thank you so much buat penganjur yang sudi pilih saya as a winner tempat ke dua. Rezeki dapat topup RM15! ^^ Dan yang paling penting, thanks bebanyak kat para follower sebab saya menang disebabkan sokongan anda semua serta kesudian memfollow blog saya ni.:) Tanpa follower apalah blog saya ni kan? Love uols! Muah-muah!!^^



Cik Misya : Credit cepat habis.

1 comment :

ieka farhana said... Reply To This Comment

untung laa dia kita pun nak hahaha XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...