expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 28, 2012

My blog terpilih masuk dalam bloglist Simple Typo Girl!

Salam.. Wow good news! Huhu.. Actually just nak inform khabar baik about one of the segment yang saya join baru-baru ni.. Segmen Cuti Sekolah.. Actually tak menang pape pun but my blog terpilih untuk masuk dalam bloglist penganjur segmen tersebut! Kira saya termasuk dalam 10 blogger bertuah yang terpilih masuk dalam bloglist tu.. Thanks Simple Typo Girl!!=)


Link blog saya telah pun dimasukkan dalam blog cik penganjur ni.. (Anak panah merah)  Huhu.. Thanks again! ^^ Walaupun tak menang any hadiah, but i really appreciate it.. At least sudi juga penganjur pilih blog saya. Ngehehe.. ^^


Cik Misya : Sentiasa berdoa dimurahkan rezeki. Amin..


10 comments :

Nur Syakirah said... Reply To This Comment

hihi, thanks kak :) insyallah..nanti try giveaway yang bakal saya lancarkan nanti ;)

HannaNana Swift said... Reply To This Comment

thniah ! :D

azifah yazid said... Reply To This Comment

tahniah :)

Outbound Malang said... Reply To This Comment

Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

Mysyah Holiday said... Reply To This Comment

tahniah.

hananhadila said... Reply To This Comment

tahniah kak aimi , slalu jee menang segmen . jeles tau :P name titew pom ade at bawahh tuu , at review .

Nurain Syahirah said... Reply To This Comment

Tahniah~ Tahniah ~

Kak Aimi di taggie oleh saya : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html

fifie said... Reply To This Comment

Tahniah cik Misya :)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hehe tahniah cik misya...

Nur Syakirah said... Reply To This Comment

akak ditagg tau :)

http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/11/2012-giveaway-by-izzahlt-iraarina.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...