expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 16, 2012

Nape facebook saya jadi begini???

Salam.. Erm sejak dua menjak ni after office hour, semua staff di tempat kerja saya alami problem yang sama tatkala mahu log ini ke laman sosial Facebook. Huhu. Di sini memang facebook di block during office hour. So takkan ada masalah staff curi tulang berfacebook masa wat koje. 

Cuma tak tahu lah, adakah facebook disekat terus-menerus sebab bila on je jadi macam kat dalam gambar bawah ni. Ingat sehari dua ni je this problem happen, but dah almost 2 weeks it happen. Tak syok plak if takde facebook. Almaklumlah after seharian ngadap kerja, nak juga release tension dengan meng usha facebook memasing. huhu..


If saya try log in pun its still same. Plus ia akan slow giler-giler!! huhu.. I thought saya sorang je terkena benda ni. Yela kot-kot admin ingat saya curi-curi on fb ke kan. Huhu. Never ok! Guna tab adalah tapi tak puas. Huhu. Rupanya memang satu office facing the same problem. Takpelah, nanti balik rumah kita berfacebook puas-puas ya sayang. Tak mati nya takde fb. huhu.. Siap kena hack banyak kali lagi tu. Ngee... Takpe, sabar jela..=)


Cik Misya : Cinta Muka Buku. ^^

5 comments :

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hehe...dia taknak kasik bukak FB la tu....

Nana Hashim said... Reply To This Comment

kt tmpt keje sy pun xleh log in fb..tp yg plik IT dept xblock plk fb..utube dia block laa..

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

mmg xbg bukak fb tu..hihi

D i n said... Reply To This Comment

haha saya pnah jadi cmni kt umah ... ni sebab ada masalah dalam send n get data...problem ni mmg lama..kdang2 mkan minggu...try tukar browser atau CTRL+F5 kt fb

fifie said... Reply To This Comment

Fie rasa benda nie terjadi sebab line slow. Selalu jugak terjadi dekat fie kalau line slow gila.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...