expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 5, 2012

Nasi Goreng Bonda.. Orang belanja!

Salam.. Alhamdulillah rezeki lagi hari ni. Lunch ada orang belanja. Huhu. Pergh rasa kembong perot. Ish tak senonoh Cik Misya ni kan? Haha.

So menu for lunch today, saya makan Nasi Goreng Bonda bertemankan sirap laici. First time makan kat restoran bernama Bonda ni. If uols datang Putrajaya, kedai ni kat Presint Diplomatik. Bertentangan dengan Secret Recipe, itula dia. Huhu.

So far rasa dia memang sedap. Taktaula if orang lain rasa, lain pula pendapatnya. Maybe sebab saya betul-betul lapar tu yang kata sedap. Heh. Specialnya nasi goreng bonda ni sebab ada telur hancur dan ayam berkuah ala-ala masak paprik gitu. So ada udang, ayam dan sosej! Memang kenyanglah if hadap sepinggan.

Korang nak try? Kena lah datang sini. Saya belanja tapi bayar sendiri-sendiri. Ahakss..;-)


Cik Misya : Makan banyak tapi badan tetap tak naik-naik.



9 comments :

yaya ade said... Reply To This Comment

wahh sedapnya. td sy lunch nasi goreng juga :)

Nur farahiza said... Reply To This Comment

suke je taw post gambar makanan time sjuk sejuk n ie , mmbuatkan lapaaa

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

hamboiii....terliur nih!

NoEn said... Reply To This Comment

sedapnya

SURIA AMANDA said... Reply To This Comment

untung bila makan banyak tp badan x naik2...

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Sedapnya :-)
Terliur jugak tengok nasi goreng bonda tu...Hehehe...

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

sedap nampak..
kat sini (juru, penang) pon ada 1 restoran BONDA tapi tak tau
boss yang sama ke tak

Mayang ABDUL RAZAK said... Reply To This Comment

wahh.. bes le camgitu kalau makan byk badan x naik..

Rara Nasiha said... Reply To This Comment

sedapnya. terliur :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...