expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 9, 2012

Nasi lemak dan milo ais la pulakkk..! Terliur tak?

Salam. Ahakss terliur tak nengok nasi lemak nih? Hehe. Sian uols saya asyik dera post gambar makanan. Huhu. Minta maaf bebanyak. Tahun depan saya belanja makan nasi minyak. Ahakss.. Uiks, lap skit mulut tuh! Hihi.

Erm sementara menunggu ketibaan rakan-rakan duta kecil empayar siti murni (esm) yang lain, baik saya menghadap dinner kat Rasamas Alamanda ni dulu. Ada meeting sat lagi with Miss President. Mahu discuss event photoshoot akan datang. Mahu join?;-)

Huhu sengsorang je ni. Takde sape nak temankan saya.. Ecehh.. Whatever la, saya dah lapar sangat! Lunch makan rojak mee jah. Mahu tak kebulur Cik Misya. Dengan hujan nya lagi memang masyuk lah pekena nasi lemak plus milo ais. Nyum-nyum!!;-)

Cik Misya : Cuci mata a.k.a window shopping.




3 comments :

Mr. Firdaus Windey said... Reply To This Comment

perghh.. mmg agak kejam.. mana nak cari nasi lemak memalam ni.. :(

pha is said... Reply To This Comment

pergh.. nmpak sedap je... dah la tak sarap lagi nih.. hehehe

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

sedapnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...