Nasi lemak dan milo ais la pulakkk..! Terliur tak?

Salam. Ahakss terliur tak nengok nasi lemak nih? Hehe. Sian uols saya asyik dera post gambar makanan. Huhu. Minta maaf bebanyak. Tahun depan saya belanja makan nasi minyak. Ahakss.. Uiks, lap skit mulut tuh! Hihi.

Erm sementara menunggu ketibaan rakan-rakan duta kecil empayar siti murni (esm) yang lain, baik saya menghadap dinner kat Rasamas Alamanda ni dulu. Ada meeting sat lagi with Miss President. Mahu discuss event photoshoot akan datang. Mahu join?;-)

Huhu sengsorang je ni. Takde sape nak temankan saya.. Ecehh.. Whatever la, saya dah lapar sangat! Lunch makan rojak mee jah. Mahu tak kebulur Cik Misya. Dengan hujan nya lagi memang masyuk lah pekena nasi lemak plus milo ais. Nyum-nyum!!;-)

Cik Misya : Cuci mata a.k.a window shopping.




Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts