expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 26, 2012

Review Terpantas Versi 2 #1 : Nurmujahidah

Salam semua.. Erm entri terakhir saya malam ni nak review peserta pertama yang join segmen saya versi kedua yang baru je tamat siang tadi. Tahniah wat blogger Nurmujahidah sebab jadi yang terpantas join! No.1 kot! Kalau lumba lari mesti menang gak neh. Hehe.. Just joking. But Muja ni one of my bff dalam dunia blogger. Rajin terjah dan komen entri-entri saya.. Bila tengok dia teringat my lil'sis sebab ada join askar-askar ni. Bakal wanita besi negara tau!;) Tul tak Muja? Huhu..


So, apa yang menarik tentang blog Muja neh? I think banyak benda kelihatan dalam blog Muja. Plus dia rajin gak tukar-tukar header, design dan sebagainya. Aktif update entri and join segmen macam saya! Huhu. For me, takde masalah pape pun dengan blog Muja. Senang dan pantas nak loading. Followernya pun ramai tau! So, uols pun follow la Muja ni okeys!=) Klik je header Muja yang warna-warni kat atas ni.. Manis je kan orangnya? Bertahi lalat giteww...;) Dah ada boyfriend belum ni? Ahakss.. Tu kena la tanya empunya diri... Ngehehe.. Jangan lupa terjah blog Muja ni okeys...!



Cik Misya : Bertahi lalat di dagu (tepi bibir) macam Siti Nurhaliza.:p

5 comments :

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

nak jalan-jalan la... jenguk-jenguk kawasan... pas tu bley follow... ^_^

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

tq kak misya!!! bf tu takde,, future husband tu,, ada la kot,, hahaha.. ti nak jumpa kak misya dlm dunia nyata plak,, kih3

Outbound Malang said... Reply To This Comment

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Annyss Aleeya said... Reply To This Comment

hye kak aimi. tak sabar nak tggu turn Anys. keke. btw, Anys tag kak Aimi untuk contest nie oke.

http://pinkuntukaku.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

boni kacak said... Reply To This Comment

wah.. blogger muja..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...