Review Terpantas Versi 2 #2 E'raz Fadli

Salam.. Huhu busy nya saya minggu ni!! Nak review blogger yang join segmen saya INI pun tak menyempat-nyempat. Tapi takpela hari ni saya try la review satu blog yang memang saya rasa tak asing lagi kot dalam dunia blogger ni. Antara blogger yang paling rajin join segmen dan support rakan-rakan blogger yang lain melalui komen-komen beliau pada entri. Siapa lagi kalau bukan Eraz Fadli!! Huhu.. For me not imposibble if one day Eraz ni leh follow jejak langkah Abg Ben Ashaari yang meletop tuh. ;)


Dalam usia setahun lebih ni, follower Eraz dah mencapai 3k! Cayalah Eraz! huhu.. Tak rugi follow Eraz sebab beliau rajin update entri dan rajin join segmen. Blog Eraz ni simple je design nya. Plus sejuk mata memandang sebab guna warna dark blue yang tak menyilaukan pandangan mata macam sesetengah blog yang lain. Nak loading pun senang dan cepat. 

Cuma satu jela yang saya musykil, memang Eraz setkan right and left click untuk blognya tak available ke? Huhu.. I think untuk keselamatan a.k.a copyright entri-entri nya. So uols jangan mimpilah nak copy-copy entri Eraz ni ya! Huhu. Tapi personally saya lagi selesa if right-click je di setkan tak available. For me la.. Huhu.. But kalau Eraz ni join / anjurkan segmen InsyaAllah dia akan bagi link untuk copy banner nya. 

So, apa ditunggu lagi? Klik SINI atau header cik abg encem Eraz Fadli kat atas ni untuk terjah/bw/follow/komen. =) 



Cik Misya : Copy-paste is not good.

Comments

  1. Assalamualaikum awak. hehehe review pantas sangat ni. hehehhe

    ReplyDelete
  2. Thanx sebab review blog ni.. Senyum je bila baca pendapat tu.. Hehe.. Masih kategori Amatur lagi.. Memang E'raz disable semua function tu..

    ReplyDelete
  3. dia mmg antara yg terbaik

    ReplyDelete
  4. wah. mantop bro ni. btw salam kenal aimi.

    ReplyDelete
  5. Salam...

    TAHNIAH...Jangan lupa tengok keputusannya nanti ye.. :-P

    Keputusan 50 Bloggers Bertuah Untuk Segmen Pertama MYideakini!

    Terima kasih...

    ReplyDelete
  6. jemput join :)
    http://anasyafiqah96.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-disember-2012.html

    ReplyDelete
  7. Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html

    ReplyDelete
  8. misya...ayu ada tag misya tau...joom join giveway..ada kat bawah ni ayu sertakan linknya..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/holiday-giveaway-by-rochelle.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts