expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 12, 2012

Saya nak Vector daripada zakie11

Salam.. Err sebenarnya kan, saya tak tahu pun adakah saya patut join segmen ni ke tak. Sebab... Saya tak tahu vector tu apa pun! haha.. Boleh?? Ketinggalan zaman tul kan saya ni? Huhu. Tapi tak mengapalah, saya support jugalah penganjur segmen ni. If korang nak vector tu, mehla join SINI atau klik pada banner.


Penganjur bagi pilihan kat peserta sama ada nak vector ataupun doodle. Haaa kalau doodle saya tahu la apa ke bendanya! huhu. Tapi saya pilih nak vector sebab nak tahu macam mana rupa bentuk vector ni. Sama ke macam doodle? Hehe.. Curious giler nak tahu! huhu. Tu pun kalau bertuah la baru dapat. Heh.

Nak tag 2 orang ladies yang gorgeous iaitu Kak Norzi & Fifie..



Cik Misya : Dari sudut kesihatan, vektor biasa dikaitkan dengan pembawa penyakit if tak silap. Dalam matematik pun ada guna perkataan vektor.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...