expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 15, 2012

SEGMEN : Jom Godek-godek Followers

Salam.. Haa godek jangan tak godek! Kita godek-godek YB tau! Yang Berhormat mana plak nih? Huhu.. Jangan risau, kita bukan nak menggodek apetah lagi nak membodek seorang YB. Tapi hanya mahu join segmen blogger bernama YB ini. Jom terjah SINI. Tak pun hit je banner okeys!


Bawah ni follower saya sekarang. harap dapatlah meningkat sehingga at least 2k untuk tahun 2012 ni. InsyaAllah moga dimakbulkan. Amin..:)


Erm saya rasa nak tag semua follower saya! Hehe.. Tak larat nak terjah sorang-sorang. So if dorang baca ni, automatik di tag okeys! Jangan lupa join if berkesempatan!=)


Cik Misya : Jangan makan atau hulur rasuah.

4 comments :

Atin Tory said... Reply To This Comment

singgah sini dari segmen yang sama. :D
Done Follow awak :D
jangan lupa follow saya balik k
http://fatinhalid.blogspot.com/2012/11/segemn-jom-godek-godek-followers.html

Haziqah and atiQah said... Reply To This Comment

singgah sini, dtg dri segmen yg same.

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

pr!ncEsS1405 said... Reply To This Comment

mai singgah..dari segmen yg sama :)


http://izzam4eva.blogspot.com/2012/11/segemn-jom-godek-godek-followers.html

::azmina nordin:: said... Reply To This Comment

hi,come n join my GA http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/minas-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...