SEGMEN : Jom Godek-godek Followers

Salam.. Haa godek jangan tak godek! Kita godek-godek YB tau! Yang Berhormat mana plak nih? Huhu.. Jangan risau, kita bukan nak menggodek apetah lagi nak membodek seorang YB. Tapi hanya mahu join segmen blogger bernama YB ini. Jom terjah SINI. Tak pun hit je banner okeys!


Bawah ni follower saya sekarang. harap dapatlah meningkat sehingga at least 2k untuk tahun 2012 ni. InsyaAllah moga dimakbulkan. Amin..:)


Erm saya rasa nak tag semua follower saya! Hehe.. Tak larat nak terjah sorang-sorang. So if dorang baca ni, automatik di tag okeys! Jangan lupa join if berkesempatan!=)


Cik Misya : Jangan makan atau hulur rasuah.

Comments

  1. singgah sini dari segmen yang sama. :D
    Done Follow awak :D
    jangan lupa follow saya balik k
    http://fatinhalid.blogspot.com/2012/11/segemn-jom-godek-godek-followers.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini, dtg dri segmen yg same.

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

    ReplyDelete
  3. mai singgah..dari segmen yg sama :)


    http://izzam4eva.blogspot.com/2012/11/segemn-jom-godek-godek-followers.html

    ReplyDelete
  4. hi,come n join my GA http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/minas-giveaway.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts