expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 7, 2012

"Segmen : Aku Blogger Bertuah by Izzah Ismail"

Salam. Huhu mehla join segmen Izzah Ismail ni! Antara blogger friend forever (bff) saya yang rajin singgah blog saya.;) Klik SINI atau banner merangkap header segmen ini.=)



Kenapa saya suka berblogging ek? Huhu panjang ceritanya... Pendekkan!! Ahakss.. Actually mula-mula terjah dunia blogging ni sebab nak promote bisnes but at last tak menjadi. So tak tahu dah nak watpe. Then terjun dalam dunia modelling terus saya aktifkan blog ni untuk update portfolio terkini saya untuk tatapan klien-klien yang mungkin berminat nak tawarkan saya job. (Ade kerrrr??) Cuma now dah jadi rojak skit sebab saya suka menulis sebenarnya. Thats why saya dapat A dalam SPM untuk subjek BM! Hahaha ape daa saya mengarut! Hehe. But memang makin lama makin seronok berblogging sebab dapat jumpa kawan baru yang best-best dan tak lokek berkongsi cerita suka dan duka. No need bersosial sakan kat luar but melalui blogging juga dah dapat bersosial secara sihat. Mak aihh! Panjang lebar reason saya nih! But takde limit patah perkataan. Hehe jenuh lah penganjur nak baca. Mintak maaf lah Izzah if menyusahkan.. Ngeee.. Pape pun i tetap support u!^^

Macam-macam hadiah yang ditawarkan!! Nak tahu apa dia? Kenalah join segmen ni! Klik aje header burung hantu milik Izzah ni okeys..=)


Cik Misya : Ilmu semakin dikongsi semakin bertambah nilainya.

7 comments :

\\ Izzah // said... Reply To This Comment

Ehehehe , takpa , tak lenguh pun mate ni bace lagi best adalah :) .. Cik Aimi memang comell , hehe . Alahh , boleh buat blogging 2 perkara . Satu bisnes satu diari :) .. Tp izzah memang diari laa kot . Bab-II bisnes tatau apa-II , bhahaa . Apa-II punn , teruskan 'bersosial' di blogger ! Hahaha , oppss BFF ? Thanks sis ^_________^ muahh skali , hehehe .

Puteri Kasih said... Reply To This Comment

selamat bersegmen yer :)

TiranaAduka said... Reply To This Comment

selamat ber segmen..

*pekabar?

Sheila Salim said... Reply To This Comment

selamat bersegmen ye..

Nur hanim said... Reply To This Comment

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/11/segmen-aku-blogger-bertuah-by-izzah.html

dari segmen yang sama. good luck !

\\ Izzah // said... Reply To This Comment

T.E.R.I.M.A.K.A.S.I.H sebab join ! Hihihihii ,adakah anda blogger yang bertuah ? Nantikan pengumuman pemenang esok pagi atau esok petang :')

Cik Amal said... Reply To This Comment

saya mula mula buat blog sebab duit tau
cer baca story saya :)
done follow sini lama dah

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/segmen-aku-blogger-bertuah-by-izzah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...