SEGMEN AWEK COOL

Salam.. Huhu biasanya kalau awek-awek ni selalu dikaitkan dengan hot-hot. But kali ni takde awek hot-hot ya! Jadi cool lagi baguih!=) Macam saya! Wakaka... Actually saya baru je follow blog penganjur ni (No. 216). Cuma a litle bit confuse samada penganjur ni seorang awek atau sorang jejaka. Wakaka! Leh plak gitu ye..?? Mahu kena pelangkung karang. Hehe.. Bcos nama Zuhanif ni boleh dikaitkan dengan kedua-dua jantina. Hehe.. Jangan marah ye..;) Saya follower baru.. hihi..

Pape pun jom support segmen awek cool ni di SINI ok. Takpun click je banner for more info.:)


Last date untuk join 25 November 2012.. Birthday penganjur rupanya. Dia nak bagi hadiah wat mereka yang bertuah, Apa lagi, cepatlah join!!


Cik Misya : Saya awek comel. ^^

Comments

  1. amboi,, kemain la,, tetiba rasa nak join sebab ada the word comel di situ,, hehe

    ReplyDelete
  2. hehehhe thanks adik comel sebab follow blog n segmen sy :P sbnrnya sy ni perempuan hahhaah :P nama zuraidah pangil ZU n Hanif tu sbnrnya suami sy :P so ZUHANIF gabungan nama sy n suami. Btw thanks a lot :P

    ReplyDelete
  3. Dari segmen sama.. dah follow

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts