expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 21, 2012

SEGMEN AWEK COOL

Salam.. Huhu biasanya kalau awek-awek ni selalu dikaitkan dengan hot-hot. But kali ni takde awek hot-hot ya! Jadi cool lagi baguih!=) Macam saya! Wakaka... Actually saya baru je follow blog penganjur ni (No. 216). Cuma a litle bit confuse samada penganjur ni seorang awek atau sorang jejaka. Wakaka! Leh plak gitu ye..?? Mahu kena pelangkung karang. Hehe.. Bcos nama Zuhanif ni boleh dikaitkan dengan kedua-dua jantina. Hehe.. Jangan marah ye..;) Saya follower baru.. hihi..

Pape pun jom support segmen awek cool ni di SINI ok. Takpun click je banner for more info.:)


Last date untuk join 25 November 2012.. Birthday penganjur rupanya. Dia nak bagi hadiah wat mereka yang bertuah, Apa lagi, cepatlah join!!


Cik Misya : Saya awek comel. ^^

3 comments :

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

amboi,, kemain la,, tetiba rasa nak join sebab ada the word comel di situ,, hehe

ZUHANIF said... Reply To This Comment

hehehhe thanks adik comel sebab follow blog n segmen sy :P sbnrnya sy ni perempuan hahhaah :P nama zuraidah pangil ZU n Hanif tu sbnrnya suami sy :P so ZUHANIF gabungan nama sy n suami. Btw thanks a lot :P

Nor Salmi said... Reply To This Comment

Dari segmen sama.. dah follow

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...