expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 15, 2012

SEGMEN BLOGLIST POKOK MANGGIS DEPAN RUMAH

Salam.. Haa jangan tak tahu kali ni segmen bloglist dianjurkan oleh sebatang pokok! Ahaks.. Pokok manggis lagi tu tau.. Ermm sedapnya if dapat makan buah manggis time ni. Tapi sayang, baru baik demam and still batuk-batuk, no manggis, no rambutan, no durian dan segala macam NO lagi! =( Cuma rumah saya ni apartment memang tiada dan memang takkan dapat nak tanam pokok manggis depan uma! Hehe. Jangan risau, segmen ni memang pemiliknya merupakan penulis blog Pokok Manggis Depan Rumah. Betul ke tak depan rumah dia ada pokok manggis, wallahualam.. Kenalah tanya empunya blog ya.=) 

Jom join segmen si pokok manggis ni di SINI. Takpun tebang je pokok manggis kat dalam banner ni. Hehe.. Bukan tebang tapi hit je banner bawah ni..;)



Cik Misya : Dah lama tak berkebun. Rumah takde tanah gini ler..

2 comments :

Nor Salmi said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen.
Singgah dari segmen sama.

Pokok Manggis Depan Rumah said... Reply To This Comment

Terima kasih join segmen ni.. Gambar ni gambar pokok manggis depan rumah saya akak. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...