SEGMEN BLOGWALKING CUTI SEKOLAH

Salam. Huhu cuti-cuti sekolah ramailah blogger-blogger yang terdiri daripada adik-adik yang masih bersekolah wat segmen. Nak isi masa lapang kan? Good-good! Akak memang suka join segmen gini compare join give away! Hehe.. Uols pun jomlah support penganjur ni join segmen beliau di SINI. Hit banner pun boleh juga.


So far blog adik Farah selaku penganjur ni ok. Mudah diupload. Cuma agak sukar sebab langsung takleh nak klik right atau left pada entri. Huhu. Maybe sebab keselamatan kot taknak bagi copy-paste hasil karya nya. Cuma bila wat segmen, ia akan menyukarkan peserta nak copy banner/tajuk segmen/sebagainya. Dari segi loading memang cepat! Good job!=)

Jangan lupa klik iklan tau! Tu syarat dari penganjur. heh..



Cik Misya : Cuti sekolah dulu dihabiskan dengan tidur! Ahaks.


Comments

  1. Jom join segmen saya :)
    http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/11/segmen-1000-kasih-bertaut-2013.html

    ReplyDelete
  2. thanks join - senarai blogger -> http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/senarai-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama
    done follow you :)
    http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  4. Follow anda..I am lucky #1155

    http://www.sporkk.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Hey Segmenmate! eh? ade ke term tu. hee. done follow u

    http://unpredictablejieha.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  6. Dari segmen blogwalking yg sma, Done follow you, follow me back http://superperfectimperfect.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-d.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen sama:)

    http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  8. done follow; dr segmen yg sama

    http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts