expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 12, 2012

SEGMEN BLOGWALKING CUTI SEKOLAH

Salam. Huhu cuti-cuti sekolah ramailah blogger-blogger yang terdiri daripada adik-adik yang masih bersekolah wat segmen. Nak isi masa lapang kan? Good-good! Akak memang suka join segmen gini compare join give away! Hehe.. Uols pun jomlah support penganjur ni join segmen beliau di SINI. Hit banner pun boleh juga.


So far blog adik Farah selaku penganjur ni ok. Mudah diupload. Cuma agak sukar sebab langsung takleh nak klik right atau left pada entri. Huhu. Maybe sebab keselamatan kot taknak bagi copy-paste hasil karya nya. Cuma bila wat segmen, ia akan menyukarkan peserta nak copy banner/tajuk segmen/sebagainya. Dari segi loading memang cepat! Good job!=)

Jangan lupa klik iklan tau! Tu syarat dari penganjur. heh..



Cik Misya : Cuti sekolah dulu dihabiskan dengan tidur! Ahaks.


8 comments :

WaneyRedza said... Reply To This Comment

Jom join segmen saya :)
http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/11/segmen-1000-kasih-bertaut-2013.html

Farah Adriana Mohd Samsul said... Reply To This Comment

thanks join - senarai blogger -> http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/senarai-blogwalking-cuti-sekolah.html

zafirah nazri said... Reply To This Comment

singgah dari segmen yang sama
done follow you :)
http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

Khafizi Saad said... Reply To This Comment

Follow anda..I am lucky #1155

http://www.sporkk.blogspot.com

Nazihah Fauzi said... Reply To This Comment

Hey Segmenmate! eh? ade ke term tu. hee. done follow u

http://unpredictablejieha.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

Ditaip laju-laju: Owner the blog! said... Reply To This Comment

Dari segmen blogwalking yg sma, Done follow you, follow me back http://superperfectimperfect.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-d.html

◕‿◕Syasya◕‿◕ said... Reply To This Comment

Datang dari segmen sama:)

http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

teratai said... Reply To This Comment

done follow; dr segmen yg sama

http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...